T_ak Momandchildren kadın kelimesini argo yada küfür kullanmadım niyetim sizi incitmek değildi kusura bakmayın HANIMEFENDİ sırf yazmamak için elinizden geleni yaptınız bi post acmissiniz bende merak ettim sordum hepimiz hamileyiz birbirimizi incitmenin anlamı yok Ben çok üzüldüm gerçekten sizde kusura bakmayın hayırlı günler olsun 😪😪😪
Momandchildren T_ak ve benimki sadece hesab Doktor zaten size soylemisse ne gerek var,bende hamileyim,Cinsiyyet tahmini bulundugu halde kimseye sormam😽hatta bir bebegim daha var evde Burda cevap yetistiriyorum)
Mltm-strk43 Momandchildren benim de söyleyebilir misiniz ? 26 Eylül son adet tarihim 02.05.1993 de doğum tarihim
Momandchildren feride_yigit neden hala cinsiyet bile ler acaba cinsiyet soruyor😹siz mayisda hamile kalmis bir annesiniz bebeginizn cinsiyetn doktor soylemedimi acaba
kyzstc merhaba bana da söyler misiniz? @Momandchildren son adet tarihi: 23 Eylül Doğum tarihi: 16.09.1991 Yaş: 30
Arzusa97 @Momandchildren bana da bakarmısınız lütfen? Son adet 23 eylül 2021, 24 yaşında hamile kaldım.
Esrameros Momandchildren bana da yapabilir misiniz son adet 14 temmuz 3 Aralık 1992 doğum tarihim https://resimyukle.io/r/JjgU0F0VRf