Merve234 Arkadaşlar bu gebeligimden önceki gebelikte bebeğim gelismedi ve kürtaj oldum hiç bulantım olmamıştı. Şimdi tekrar hamileyim 5+2 yine bulantım yok tedirgin oluyorum.
Civcivim000 Merve234 bemce bu bi kıstas değil aynı kişinn hamilelikleri bile farklı olabiliyor. Benim 7. Haftadan sonra başladı öncesinde hiç hamile gibi değildim. İyi düşünün iyi olsun inşallah
Deryaiso Merve234 ama kuzum benim bulantı için çok erken bir zaman benim 8 ya da 9. Haftada başlamıştı korkma eskiyi sil at kafandan yoksa kötü etkilenirsin
bebegimizibekliyoruz1 Merve234 kıyaslama asla ben şu an 31 haftalık oldum bir kez bile mide bulantısı çekmedim
Fkryesrdr Merve234 benimde mide bulantım 6. Haftada başladı şuan 9. Haftamızdayız hala devam ediyor. Belki de mide bulantısı yaşamayacaksın insanlar farklı olabilir stres yaparak bebeğini de kendini de üzme 💜
Dilan1205 Merve234 üzülme kuzum benim 7. Haftada başladı hala devam ediyor 14 haftalık olduk keşke hiç olmasa diyeceksin ileri ki dönemlerde 😂 rabbim bebişe sağlık versin inşallah ❤️🥰
Zeynep0806 Merve234 18. Haftadayız oğlumla mide bulantımız yok denilecek kadar azdı içinizi rahat tutun
Babydream Merve234 5+6 haftalığım benimde yok canım😂 sadece böyle çok ağır kokularda öğüresim geliyor 😂😂 bulantım olmadığı için delicesine yemek yiyordum 😂
12mommy Merve234 endisenlenme canim bence allahin izniyle birsey yoktur iyidir bebis benimde 8 . haftamda sonra basladi kusmalarim
Elifinannesii_ Bulantı için çok erken ama hiç bulantı filan istemeyin resmen hayattan soğumuştum ilk 3 ayı hafızamdan silmek istiyorum