Rumeysa3652 Merhaba hanımlar ben 32+2 günlük hamileyim akıntılarım çoğaldığı için artık çamaşır değiştirmekten yorulmuş haldeyim resmen diceğim o ki hamilelikte günlük ped kullanan varmı zararı varmıdır bi takım kimyasallar var sonuçta bi taraftanda kullandığımız deterjanlarda bi o kadar kimyasal var siz kullandınızmı kullandıysanız hangi markayı önerirsiniz ben daha öncesinde ihtiyaç duymadığım için hangisi daha iyidir Bilmiyorum adet olduğumdada sadece Orkid kullanırdım ama şuan ne kullanıcağımı hiç bilmiyorum
Dilara0638 Rumeysa3652 ben 38 haftalık oldum en başından beri kullanıyorum öncesindede kullanırdım ne enfeksiyon ne mantar nede başka bir sıkıntı yaşamadım cildim çok hassastır ama sadece tek bir marka kullanıyorum oda bi yan etki göstermedi şükür
Limonveannesii Rumeysa3652 önce pamuklu kumaştan kendime böyle çıtçıtlı pedler yapmıştım yüksek derecede yıkayıp ütüleyip kullanıyordum ama artık gerçekten yetişmiyor o yüzden günlük ped kullanıyorum ve her lavabo da değiştiriyorum çünkü sürekli bir akıntı hali var günlük pedde kotex kullanıyorum
yamacinannesii Rumeysa3652 bende kullanıyorum bıktım çamaşır değiştirmekten bi zararını görmedim sık sık değiştiriyorum
aylkkdn Rumeysa3652 ben günlük ped kullanmıyorum havlu kağıt kullanıyorum akıntım oldukça da sürekli değiştiriyorum siz de öyle yapabilirsiniz
12213445 Sık sık değiştirdiğin sürece bence sıkıntı olmaz ben bimden paket paket alıyorum en başından beri de kullanıyorum çok rahatım 😃
Rumeysa3652 12213445 Valla çamaşırı bile üç sefer değiştiriyorum pede geçince saat başı değiştiririm kesin 😂
Zub34 Rina ben de kullandım bi süre onu ama bende koku yaptı ki günlük pedi sık değiştirmeme rağmen pedi çıkardım koku yok takıyorum koku oluyodu sizdede ölemi
Rumeysa3652 Rina evet kotex daha temiz içerikli diyolar ilk aklıma o gelmişti benimde ama sormak istedim bide hassas bi cildim var malesef
ezojuk Bende kullanmaya basladım 36 haftadayım artık bas edemedim akıntıyla sorun olmuyor orkid markasını kullanıyorum
Rumeysa3652 ezojuk Evet yaa benimde 30 haftaya kadar çok az oluyodu akıntım 30 a bi girdik başladı bide günlük çamaşırda yıkayamıyorum iki üç parça için biriktikçe resmen içine işliyor zar zor çıkarıyorum lekeleri
Rumeysa3652 Limonveannesii sanırım bende o çıtçıtlılarla hiç uğraşamam birazda hazırcı bi insanım malesef 😂 bende en iyisi kotex e bakıyim galiba şuanlık en temiz içeriklisi o
rengarenkduduv Günlük ped candır. En çok aldığım şeylerin başında geliyor. Hamile kalmadan önce de kullanırdım hala da kullanıyorum. Çok marka denedim ancak en çok Molped’den memnun kaldım. Sık sık değiştiğimden ne mantar, ne enfeksiyon hiçbiri olmadı.
Rumeysa3652 Zub34 Acaba enfeksiyonunuzmu var benim doktorum akıntın kokulu olursa direk beni ara demişti
Rina Zub34 Yeşil beyaz paketli olandan diyorsunuz değil mi? Ben de hiç sorun olmadı hatta regli zamanlarımda da yine aynı serinin pedini kullanıyordum.
SemaaR Bende hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Özellikle parfümsüz olan günlük ped kullanmanızı tavsiye ederim.
Rumeysa3652 SemaaR Aslında en sevdiğim marka orkid ama oda çoğu kokulu malesef galiba kotex alıcam kokusuz ve daha saf olduğu için
Deryaiso Rumeysa3652 ben ilk günden beri kotexs kullanıyorum canım 23 oldum çok şükür bir gün bile mantar yada enfeksiyon olmadı bende
Rumeysa3652 Deryaiso Desenize bugüne kadar sabretmem hataymış😂😂😂 bilseydim bu kadar eziyet çekmezdim yaa hep bu eskiler yüzünden yok o zararlı yok bu zararlı insanın kulağında yer yapıyo ister istemez doktorumada sormak hiç aklıma gelmemişti iyiki buraya yazmışım hemen kullanmaya başlıcam valla☺️🤭