Nutelllaa stor9876 ben doktoruma ferrumun solüsyon olanını yazdirdim .surup gibi.hicbir yan etkisi yok
Fnen stor9876 ben gynferro kullanıyorum ilk bir kaç kabızlık yaptı sonra ishale çevirdi ama şimdi normal
Beyzamutluu stor9876 ben degistirip ferplex aldım, şurup gibi içiliyor. O daha iyi geldi bana ama sebze ve kuru kayisi ihmal etmiyorum yoksa hamilelik zaten kabız yapiyor . Sebze çok yiyin.
Mimik Bende de hep ishal yapiyor ya… Solgar ve sidefer kullaniyorum, bunlar da yapiyor, ama hayatimi zorlastirmiyor en azindan…
Demiremine Komfer fol şişe de kabız yapmıyor beni hatta daha rahat tuvalete çıkmamı sağladı iyi geldi yani
rengarenkduduv İlaçların yan etkileri kişiden kişiye göre değişir. Deneme yanılma yöntemi ile bunu siz bulabilirsiniz. En basiti kullandığım hiçbir demir ve kan ilacı bana kabızlık yapmadı.
busrakoylu stor9876 Canım bünyeden bünyeye değişiyor ben gynoferon kullanıyorum genelde kabızlık yaparken benim gayet normal gidiyor hamdolsun🙏🏻 Sen kendine uygun olanı deneyerek anlayabilirsin doktoruna danış değişsin canım.