Gkcdila Papatya-Kokusu ben İzmir’de özel muayeneye gidiyorum operatör doktor ve riskli gebeliklere bakan özel doğum paketi almıştım
Papatya-Kokusu Gkcdila Tamamen kapanma benimde kuzum,zaten tamamen kapanmalarda yer değiştirme ihtimali biraz düşük oluyormuş ama inşaAllah çıkar yine de bekliyoruz doğrudur canım bende tam emin değilim nette okumustum erkek bebek diye
Gkcdila Papatya-Kokusu aynen bende duydum bunu tam kapanmada yukarı çıkma ihtimali düşük oluyormuş doktorum 30. Haftaya kadar dedi. 26.haftadayım 24 te belli oldu benimde.
Gkcdila Pisili progestanı kanaması olanlara veriyorlar sanırım. Tam kapanma değilse ve haftası erkense yukarı çıkma ihtimali daha yüksek oluyormuş
Papatya-Kokusu Gkcdila Daha önceden görüyor bazı doktorlar ama yer değiştirme ihtimaline karşı söylemiyorlarmıs ileri haftalara kadar benim farklı sebeplerden gittiğim perinatoloji uzmanı söyledi öyle öğrendik inşaAllah cıkar yukarıda rahatlarız hepimiz ❤️
Alp-2806 Gkcdila ben dün öğrendim bana eğilirken yerden bişey alırken dizlerini kır öyle eğil dedi meğer gün içinde ne kadar çok eğiliyomşuz 🤣 valla bacaklarım ağrıdı 1 günde 😁 valla eşime diyorum dikkat ederim Allah’ın izniyle de bu eğilme işi çok zorlar beni dedim 🤧
Alp-2806 Papatya-Kokusu doktor rahmin yarısı kapanmış dedi yani sınırda duruşu itibari ile ileri haftalarda yukarı çıkma ihtimali çok az dedi
Gkcdila Alp-2806 yaaa benim haftalardır dizlerim ağrıyor magnezyum almama rağmen. Nasıl eğilcem ki yaaa🥲
Alp-2806 Gkcdila hımmm🥲 inşallah geçer valla benim de karnında sancı oluyo içince rahatlıyorum benim ki heyecandan daha çok ama neyse 😁 aa hftalar yakınmış bu süreci beraber atlatalım inşallah güzelce stressiz☺️
Egosto Gkcdila benim 34. Haftada ilk kanamam oldu iki doz ciğer geliştirici vurdular ikinci kanama 36. Haftada oldu sezeryan yaptı doktor şükür küvöze vs de girmedi çok korkulacak bişey değil endişelenmeyin