dilanturkeliii Pazartesi doğuma giricem ve belden yapılan iğne çok aciyomuu yapılırken o kadar çok korkuyorum ki🥺
Minikannecik2 dilanturkeliii bende 1 kasım pazartesi 🥳🥳🥳 çok heyecanlıyım ve bende korkuyorum panik atağım var nefesin falan kesiliyor resmen genel olmak istiyorum anestezi doktoru ile görüşmedim daha ama bakalım hayırlısı devlete gidiyorum bu arada ben 🙂
kartanesi02 dilanturkeliii bende en çok o iğneden korkmuştum ama inan hiç hissetmiyorsun beni eğdirdiler sonra hemen yatırdılar noldu iğne yapılmayacak mı dedim sadece belime ilaç sürüp yatırdılar sandım 😄
Mirkelam dilanturkeliii damar yolu açarlarken bile daha fazla acıyor . Belden yapılan iğneyi hissetmiyorsun bile . Boşuna korkma :)
dilanturkeliii Minikannecik2 bende devlete gidiyorum pandemi sebebiyle spinal yapiyolar ama ameliyat sırasında aksi bişey olursa komple bayiltiyolarmis zaten 🥺
Eymen_Enis_Ser dilanturkeliii canım ben özele gidiyorum ilk doğumum özelde oldu buda orda olucak kısmetse aynı hastanede aynı doktorda 2.ciye hamileyim 33+1 günlük 🤗17 aylık bir oğlum var benim doktorumda Allah korusun ameliyatta aksi bir durum olursa bayıltıyor yoksa spinal yapyr