DuruMeltem Doğuma girmeden önceki akşam, ya da sabah anladınız mı ? Ruh haliniz, vücudunuzda olan değişiklikler halsizlik vs iyi hissetme gibi şeyler hissettiniz mi 😊
Deniz2961 DuruMeltem eşimin zoru gbi kontrol e gittim ama acil Sezeryan a alındım çantam vs bile yanımda yoktu,😂😂😂😂😂
kartanesi02 DuruMeltem benim cumartesi akşamdan bi sancım tuttu ama çok hafifti iştahım kesildi bişey yemek istemiyordum sabah kalktım halen aynı ağrı geliyo geri gidiyo yani ne sancım var ne yok öyle bişeydi ama içimde tuhaf bi his vardı akşama kadar bekledim pazar olduğu için doktorumuda rahatsız etmek istemedim enfeksiyondandır diye düşündüm bu arada 37. Haftadaydım ve 13 gün sonraya sezeryan günü almıştık akşam 10 gibi artık dayanamayacak hale geldim ve bide ishal başladı hastahaneye gittim nstde doğum sancılarım çıktı doktoru çağırdılar gece 11 de sezeryana alındım ve yanımda hiç bişeyim yoktu ne kadar hissetsemde erken diye düşünüp hazırlıksız gittim 😏
Betl DuruMeltem Ben değil doktor bile anlamadi 40 hafta dolmuş sancı açılma hiç birşey yok suni sancı mi sezeryan mi diyorduk doktorla 6 saat sonra kendiliğinden sancım başladı 😄