gozdekrks biranne3cocuk 23 canim bence. 20 24 arası oluyor 1 2 hafta çok aşırı fark.etmez ama ben 23 te yaptırdım hem biraz daha büyüsün daha netleşir diye hemde 24 ten sonra bebek vücudunda yağlanma oluyor bizlerdeki gibi o yaglanmadan dolayı net gorunemez diye 24 ten sonra almıyor genelde doktorlar.
Mimik 22 yi gecme, ben 23+6da yaptirdim, doktor sacmalamasi yuzunden… Perinotolog cok kizdi😆 Bebek buyuk oldukca zor oluyor dedi, durtse de karnimi dönmüyordu… Ara verdik, biraz yurudum falan, ama yine de cok zorlandi doktor…
poncikveannesii biranne3cocuk benim doktorum 20 de çağırdı ama tamda bu sabah sağlk ocğnda ebe 21 en iyisi 21 de git dedi 20 de erken oluyormuş bebeğin kalbi felan 21 de daha net olyor dedi
-momymomy3 biranne3cocuk iki oğlumda da 22haftada yaptırmıştım 20+3 haftalığız kızıma hamileyim haftaya persembe randevumuz 21+4 haftalık oluyor en ideal zamanlar 21-22 hafta arası demişti bize de doktorumuz
Bilincsizbiranne Benim bebeğin gelişimi biraz önden gidiyordu biz 19 . Haftada gittik ama 21-23 arası ideal dedi doktorumuz.
MerveNur- biranne3cocuk doktora ve cihaza göre de değişebilir 24te yaptım hiç sıkıntı yoktu zaten doktorum 27ye kadar yapabiliyormuş 😊
Deletedmom_33 biranne3cocuk Ben 21+1′de gittim. Doktor 22 de gelirsen daha net yüz fotoğrafı veririm demişti ☺️