- Düzenlendi
sezaryan sonrası korse önerir misiniz?
sezaryan sonrası korse önerir misiniz?
Bende alıcam bekleyeyim burda 🙂
eliftalay bende bekleyeyim balensiz olanları öneriyorlar genellikle ama belki fikir verebilicek tecrübeli bir anne vardır
Benim doktorum doğumdan hemen sonra tak diyor toparlar diyor. Yorumlara baktım doğumdan sonra kullananlar çok memnun kızlar
eliftalay doktorlar çok önermiyor diyorlar ben sormadım doktoruma. Ama araştırmalarım spnucunda, kullanılacaksa sezaryenden 1 ay sonra kullanılmalıymış, öncesinde zararlıymış
Herkes owliyi onerıyor ama bnde kararsızım yamuna mı owli mi bılemedım
Merveee34 markası neymiş bunun ? Güzel görünüyor.
eliftalay mutlaka kullanmanızı öneririm benim ilk sezeryanımda doktor kullan mutlaka dedi ben etrafımı dinleyip takmadım karnımda aşşa doğru oldu şimdi 2 . Hamileliğimi yaşıyorum herşeyden önce onu aldım sezeryandan sonra doku kesildiği için mutlaka toparlayıcı bişeyler lazım oluyor çünkü
marbling10 evetttttt ben tülbent sarıyorum hafiften tuttusun die 6 günlük anneyim doktorum onermedi
Merveee34 nerden aldin kac kg canım bn 67 oldum ne beden olur
busra1997alpaslan2021 Pendik’te bir mağazadan aldırdım canım . Doğuma 60la girdim çıktım 55im suanda 36 beden aldırdım baya sıkıyor inceltti 🤣
Merveee34 canım ya dikişler taze ya sıkıntı yapar diye tülbent bağlıyorum doktorum önermedi ne yapcam şaşırdım sarkar die korkuyorum
@"eliftalay evet ama ben dikişlerim iyileşince takarım diyordum . Doktorum sezeryandan 3 ay sonrayı önerdi . Owli rahatmış bende onu alıcam. Yamunada çok güzel ama önden balenli çok rahatsız eder özellikle sezeryandan sonra rahat edemem onla .
busra1997alpaslan2021 doktorlar da demek ki bu konuda 2 ye bölünmüş canım . Benim doktorum hemen korse takabilirisn dedi .hatta sıkı olunca çok rahat ediyorum . Toparlayıcı taytta önermedi mi
Merveee34 kuzum yok ya 40tan sonra dedi bana eşime diyorum kendisi çok pimpirikli hayir senin cildin çok hassas olmaz alamam dedi evet çok hassas en ufak şeyde hemen vücuduma birseyler oluyor
busra1997alpaslan2021 aslında şu vakitler toparlarsan ilerde sıkıntı yaşamazsın canım . En azından korse olmasa bile toparlayıcı biseyler almalısın . Hiçbirsey yapamazsan kullanmadığın bir kumaşı sar göbeğine