eliftalay bende bekleyeyim balensiz olanları öneriyorlar genellikle ama belki fikir verebilicek tecrübeli bir anne vardır

Benim doktorum doğumdan hemen sonra tak diyor toparlar diyor. Yorumlara baktım doğumdan sonra kullananlar çok memnun kızlar

eliftalay doktorlar çok önermiyor diyorlar ben sormadım doktoruma. Ama araştırmalarım spnucunda, kullanılacaksa sezaryenden 1 ay sonra kullanılmalıymış, öncesinde zararlıymış

Herkes owliyi onerıyor ama bnde kararsızım yamuna mı owli mi bılemedım

eliftalay ben 3 doğumda kumaşla sardım .Bu doğumda uğraşmadım böyle bisey aldım . 2.günden itibaren takıyorum 10.gündeyim çok rahat dikişlere zarar vermiyor doktorum da önerdi . Hatta göbeğimi de aldı götürdü valla suan sıfır göbek.

eliftalay ben ılk gebelıgımde kullandım canım ıkıncıdede kullanıcam ınsallah

eliftalay mutlaka kullanmanızı öneririm benim ilk sezeryanımda doktor kullan mutlaka dedi ben etrafımı dinleyip takmadım karnımda aşşa doğru oldu şimdi 2 . Hamileliğimi yaşıyorum herşeyden önce onu aldım sezeryandan sonra doku kesildiği için mutlaka toparlayıcı bişeyler lazım oluyor çünkü

Merveee34 canım ya dikişler taze ya sıkıntı yapar diye tülbent bağlıyorum doktorum önermedi ne yapcam şaşırdım sarkar die korkuyorum

@"eliftalay evet ama ben dikişlerim iyileşince takarım diyordum . Doktorum sezeryandan 3 ay sonrayı önerdi . Owli rahatmış bende onu alıcam. Yamunada çok güzel ama önden balenli çok rahatsız eder özellikle sezeryandan sonra rahat edemem onla .

Merveee34 kuzum yok ya 40tan sonra dedi bana eşime diyorum kendisi çok pimpirikli hayir senin cildin çok hassas olmaz alamam dedi evet çok hassas en ufak şeyde hemen vücuduma birseyler oluyor

busra1997alpaslan2021 aslında şu vakitler toparlarsan ilerde sıkıntı yaşamazsın canım . En azından korse olmasa bile toparlayıcı biseyler almalısın . Hiçbirsey yapamazsan kullanmadığın bir kumaşı sar göbeğine