hamisanne_63 Uysalfeyza benimkiler de sararmışlar nasıl geçer bilmiyorum aklıma tek gelen şey sararan yerlere vanish leke çıkarıcı döküp öyle yıkamak belki geçer
Asudeprenses Uysalfeyza vakumlamak gerek ,hava alınca sarariyor,benimde bir kutudaydu sarardı, ben sıcak suya vanish kosla beyazlatici koyup içine bastım çamaşırları bir kaç saat beklettim, sonra da makineye attım, o şekilde çıktı
Kksll Uysalfeyza ben sararan yerlere çamaşır suyu sıktım sonrasında sıcak bı kovaya çamaşırları bastım aralarina da camasir sodası koydum 2 güne yakın beklettim 1gunde olur benim yıkamaya vaktim olmadığından biraz fazla beklemiş olabilir sonra makinada durulama yaptım ardından da 60 derecede bebek deterjaniyla yıkadım tek bı leke kalmadı hepsi de kar gibi beyaz oldu yeni alınmış gibi
Aag06 Yagmur00 kiyafet nedn sararir ben hic denk gelmedim ama bebk kiyafetlerini kaldirip bi sure sonra cikaran herkes ssararmis diyor neden sarariyor ay aklim.almiyor 🤔
hamisanne_63 Aag06 kıyafetin kumaşıyla alakalı diye düşünüyorum ben ilk oğlumun küçük kıyafetlerini kaldırmıştım bazılarına minicik bir leke yok ilk günkü gibi bazılarının da bir kaç yerinde sararma var bilemiyorum ya da 🤷🏼♀️😒
Aag06 hamisanne_63 hmm anladim olabilir ama cok sacma geliyor bana kiyafet durdugu yerde sararmasi neden olur acaba diye dusunur durururm 😂