Mujdetnr 18+1 olduk özellikle geceleri ne tarafıma yatarsam o tarafımın ağrısıyla uyanıyorum bir kaç gündür yürürken bile acı çekiypruö yaşayanınız var mı normal mi bu😔
Kubdenya Mujdetnr belden kalcama ağrı giriyor benimde .isten gelince uzaniyorum Yatınca kalkamıyorum yürüyemiyorum.
cimennbayann Mujdetnr normal canım Doğumdan sonra kurtulursun ondan ancak Hergün 3 bardak süt 2 kase yoğurt yemelisin
Tugbamete Mujdetnr bende 17 haftalık hamileyim bikaç gündür benimde belimden kalçama bıçak saplanmış gibi bir ağrım var ara ara geçiyo sonra geri geliyo
Erenreyyan Mujdetnr bende öyleyim en çok ağrıyan yerim kalça kemiğim yürürken yatarken yataktan kalkarken otururken her şekilde ağrıyor 😥
Desti Benimde cogu zaman yürürken agri giriyor adim bile atamiyorum hamilelik krampı diyorlar normalmis yani
Nurselisahin Canım normal bebeğin senin vücudundaki kalsiyumu emdiği için senin kemiklerin güçsüz kalıyor ağrı yapıyor benimde senin haftalarında bacak ağrılarım kalça ağrılarım olmuştu doktorum magnezyum ve kalsiyum verdi toz halinde ağızda eriyor bikaç güne rahatlamıştım kontrole gittiğinde doktoruna danış oda verir muhtemelen 🤗
Mujdetnr Sırt üstü de yatamıyorum o daha çok ağrı yapıyor dönerken bile ağrıyor yatakta rezil bi uyku düzenim oldu☺️