KadersizMelek Halime0638 devlette bende dinleyemedim canım, bazen dinletip bazen dinletmiyorlar. Özele gidiyorum o yüzden ama ankaraya gitmek zorundayım,burada ameliyatımı kabul etmiyorlar
Busra0625 Bende dün necati hocaya gittim çok memnunum bebeğim hakkında hem bilgi verdi hemde cinsiyetini söyledi 17. Haftam kızım olacak ben memnun kaldım necati hocadan
Busra0625 KadersizMelek stres yapma hem sana hem bebişine zarar canım merak ettiğin bişey olursada doktora sor cevaplıyor güzelce
Semanurozgan KadersizMelek ben Necati hocaya gidiyorum riskli gebelikseniz ona değil perinatolojiye gitmeniz lazım ben o bolumdeydim
KadersizMelek Semanurozgan zaten perinatoloji takipliyim de oraya randevu yok dediler daha önce hiç girişim olmadığı için önce bir kadın doğuma muayene olup sonra yönledirmesini isteyeceğiz. Hemşire bir tanıdığımız öyle söyledi canım. Yaşadığım şehirde perinatoloji yok malesef
Asuman06 KadersizMelek durumunu anlat hemen perintolojiye yönlendiriyorlar. Ve perintolojide randevu ile uğraşmaya gerek.kalmiyor. sabah erkenden gidip direk.kayit yaptırıp girebiliyorsun.
Humeri KadersizMelek eger doktorlari beğenmezsen birde tepe prime de ozlem evliyaoglu var özel ama bi git derim harika bir kadin
KadersizMelek Humeri Ankara’yı da bilmiyorum ki canım, doğumumu büyük bir merkezde donanımlı hastane ve ekiple yapacaksın dedi burdakiler o yüzden şehir hastanesine randevu aldık. Polat dursun diye bir doktor var da bir ameliyatı 15-20bin 🤦🏻♀️
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek riskli gebe değilim çok şükür ama bende korkuyorum ikinci sezeryandan 🙈ne yapcam blmym
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah ♥️🤲bende yapıyorum stres ister istemez
Yenidenben Humeri benimde maddi durumum yok zaten özele gitmeye baharla Necati arasında kaldım ikisinden birine randevu alacağım
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser yapma desem de boş canım çünkü insan önüne geçemiyor bazen bazı duyguların
KadersizMelek Asuman06 ben burda perinatolojiye takipliydim de doktor gitti bir daha da gelmedi, zateb raporlarımı da götüreceğim. Perinatolojiye yönlendirir kendisi evet. İnşallah ameliyatımı kabul ederler