cigdemkorkmaz Benimle aynı dertten muzdarip olan var mııı nasıl baş ediyorsunuz öyle bir iki tanede değil her yerimde çıkıyor acayip canımı sıkmaya başladı ;( Zonguldaktan birileri okursa lütfen memnun kaldığı iyi bir cildiye doktorunun ismini verebilir mi 😪
Sevda-06Macit cigdemkorkmaz cildiye hiç birşey yapmıyor. 32+4 teyim. Yaklaşık bir aydır yüzümün tamamı, göğüs kısmında hatta bazen sırtta bile sivilce oluyor ama en kötüsü yüzüm bildiğin siğil şeklinde sık sık ve bir sürü. Baktım başa çıkamıyorum önünü saldım valla
Asyaaa35 cigdemkorkmaz bende normalde tek tük çıkardı ama hamilelikte yüzümün heryeri doldu küçüklü büyüklü ama hiçbişey yapmıyorum kendiliğinden geçer diye 🤷🏻♀️
cigdemkorkmaz Sevda-06Macit evet benimde acıyor kaşınıyor uçları beyaz full kızarık ve her yerime yayılıyor bişey sürmeye korkar oldum dokunamıyorum bile ve psikolojimi bozmaya başladı bu durum. Normalde de sivilceye meyilli bi cildim vardır ama tektük regl zamanlarında çıkardı hiç bukadar olmamıştı
Sblatc Sevda-06Macit bende 34. Haftadayım bi kaç haftadır hem saçlarım çabuk yağlanmaya başladı hem sivilceler arttı. Neden anlamadım