omerim32 Tuvalet konusunda korkmaya basladım kımı dogumu hızlandırır dıyor kimi yorumsuz doktoruma sormayı unuttum sizce hangı tuvaletı kullanmalıyız?
Cemresra omerim32 egıtım ebesi bana klozet kullanma alaturka normal dogumu kolaylaştırıyor dedi zaten bende klozeti hiç sevmem
Yagmur00 omerim32 ben klozet kullanıyorum dıgerınde kotu anlarım war gitmek istemedim bu hamilelik te hem daha rahat gelıyo bana klozet
DemetF omerim32 klozet kullaniyorum zaten kalcam cok agiryo yatarken otururken alaturkada asla dayanamazdim ben
Ufuk 35+6 haftaliyim hiç klozet tuvalleti kullanmadım hep alaturka yi kullandım bu haftada kadar birşey olmadı kayanam hep klozeti kullandığı için onla aynı klozeti kullanmak istemedim
kalpatisi_ offlineanne skdkkdmdmdmsm bide tam konsantre olmuşken o gelen bacak uyuşması djdmsksmsm o sebeple bende klozet kullanıyorum 😅😅😅
Sevda-06Macit omerim32 Kuzum sağlık vs konusunda pek bilgili değilim sadece bizde giden gelen pek yok. Kendi memleketimizin dışında olduğunuzdan. Gelenlerde klozeti kullandirmiyorum hergun yıkıyorum ve ben orada rahat ettiğim için tercihim klozet. 32+4 haftalık hamileyim
S02_ omerim32 36dayım bende hep klozet kullandım zaten belli bi haftadan sonra karnın büyüdüğü için klozette çok rahat ediyorsun
Seraykrblt omerim32 o kadar klozete alışmışım ki alaturka var kaynanamın evinde de zor bela eğiliyorum çok zor oluyor
Feyzabeyoglu omerim32 34 haftalık olduk hala alaturkaya gidiyorum Diğerini sevmiyorum ya Biraz zorlanıyorum kalkarken ama yapcak bisey yok
omerim32 Ben alaturkada sankı bebek bacaklarımın arasında sıkısmıs gıbı hıssedıyırum🙈 klozette de asla rahat edemıyorum ne yapsam bılemedım😞
Mom3834 omerim32 eğer alaturka kullanıyorsanız normalde sorun yok, ama klozet kullanıp 7-8. Ay itibari ile alaturkaya geçtiyseniz tabi squat pozisyonundan dolayı 8. Ayda dogumu hızlandrabilir 🙂
Momandchildren omerim32 hic boyle sey duymadik,kizimdada klozet kullandim,simdide bir sorun yasamadim.zaten alaturka yok,😼olsada nefret ederim bana hijyen gelmiyor
incisu omerim32 alaturkadan bacakları uyuşmadan çıkabilen varsa helal olsun 😅🤭 rahat rahat klozet varken hiç diğerine girmem bile
MrsMavis omerim32 kendi evimde klozet kullanıyorum 19+6 haftalik hamileyim ancak kayinvalidemde alaturka var zor zahmet onu kullanıyorum mecbur egilince batma yapıyor çocuk ☺