27.10.2021 günü sabah saat 7de hastaneye yatış yaptım. Ama var ya heyecandan ölecem sanki o dereceyimm. Sonra odamıza çıktım yerleştim hemen gelip serum taktılar damar yolu açtılar. Saat tam 8.20 gibi beni ameliyathaneye götürmek için geldiler. Girdik tabi ameliyathane buz gibi zaten korkudan titriyorum 😂😂 neyse boşuna o kadar evham yapmışım tabi ki orası ayrı😂😂 Resmen bir ordu vardı ameliyathanede. Beni masaya yatırdılar tabiri caizse 😂 Ama nasıl titriyorum. İyice kafamı eğmemi istediler spinal iğnesi yaptılar anında bir sıcaklık. Bu arada iğne gram acıtmıyor acıtıyor diyenler resmen saçmalıyor. Tabi spinal iğnesi yapılırken bir yandan da serumuma bir sürü ilaç enjekte ettiler bunlar ne dedim antibiyotik ve cesaret iğnesi dediler. Neyse sonra yatırdılar beni önümü Bi perdeyle örttüler. O sırada biri sondamı taktı uyuşuk olduğum için acı falan hissetmedim. Sonra doktorum geldi ve başladılar. Çekiştirmeleri falan hissettim yalan yok ama gram acı yok sıfır yani. Zaten başında birsürü insan seninle sohbet ediyor bir de cesaret iğnesi olmuşsun resmen leylasın😂 bir kaç dakika geçmeden içimden bir şeyin alıp kaydığını hissettim ve o muhteşem ses oğluşum barışımın sesiii😍😍😍😍 Hemen gösterip giydirmeye götürdüler hazırlayıp tekrar yanıma getirip yanağıma koydular sonra alıp ailemin yanına götürdüler benim de dikiş işlemlerim başladı yani o da ortalama 15 20 dk falan sürdü sonra odaya çıktım. 2 3 saat sonra yavaştan adet sancısı ile karışık bir ağrı gelmeye başladı zaten hemen ağrı kesici yaptılar. Doktorum arada gelip kanama kontrolü yaptı karnıma bastırdı ilk bastırışındsn cidden acıdı ama iyi ki bastırmış o öyle yapınca Bi rahatladım resmen sancılarım yarıya indi. Bu işlemi 2 3 kez tekrarladı ara ara gelip. Sonra tam 7 saat sonra beni ayağa kaldırmaya geldiler. İlk kalkış hiç te zor olmadı inanın ben ağrı hissetmedim sadece hafif baş dönmesi oldu onun için de hep karşıya bakmak lazım. Şimdi çok şükür iyiyim tek sıkıntım oturup kalkarken yanmalar oluyor ama çok zorlamıyor idare ediyorum. Oğlum için her şeye değer ❤️❤️❤️🥰🥰🥰