Anne74 Hadi sohbet edelim canlar 😃 Canınız ilk neyi aşerdi ve kaşıncı haftanızdaydınız merak etiim Ben söyleyim 7. Hafta Limon 😅
S02_ Anne74 çağla ve erik daha yeni çıkmaya başlamıştı kontrole gitmiştik hastaneye önünde satıcı vardı hemen aldırmıştım benimkine 😂
Derya Anne74 asla yemediğim haşlanmış karnabahar bol sarımsaklı😂 şuan ağzıma sürmem ilk neden canım onu istedi bilmiyorum 😂
Zehrayenianne Anne74 Portakal yedim suyunu içtim şubatta hamile kaldım allahtan tam mevsimiydi deli gibi torba torba portakal kemirdim 😂 hala doğurmadım son 15 😂😂
Anne74 S02_ ağzın şapırdadı mı senin de 😂 ay ben normalde çok iştahsız zayıf biriyim. Çubuk kraker dediklerinden. Bana böyle bi değişik haller geliyor aşerince 😂 benliğimden çıkıyorum 🤣
Theeileyd Ilk 12. haftamda çiğköfte aşerdim 24.haftaya kadar canım hep çiğköfte aşerdi 25.haftadan sonra da hep bal baklava yaş pasta çikolatalar tatlılar aşerdim ve hayla daha tatlı çekiyor hep
31hulya31 Anne74 o zaman lar Ramazan ayındaydık niyetliydim ve hamile kaldığım dan haberim yoktu buz gibi fanta çekmisti canım bide mangala çok aşermistim 😂
Gamzeli_anne_ Anne74 Bumbar 😂 bildiğiniz bağırsak cekti ya hemde rüyamda görmüştüm ağzım sulana sulana kaynanamin yanina gidip söylediğimde 😂 kızım asercek baska bise bulamadin mi diyip 2 dk icinde hazirlayip hemen yapmisti ya 😂 bide kestane 😂
Eusluu Anne74 kütür kütür yeşil erik çekmişti ve 1 kilo zor bulmuştuk tuzlayıp yemiştim fenAYdı rüyalarıma giriyordu 🐥
Kizannesi92 Anne74 2.5 -3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama ilk yanmış lahana sarması rüyamda tam yiyordum eşim uyandırdı ve baya kızdım o an anladım hamile olduğumu zaten