thetkc elaweannesi Deltaların hepsini biliyorum 🍀🥰 Deltalar dolu diye biliyorum ama sen bi yoklarsan süper olur 2+1 veya 3+1 artık hangisini bulursak.. (bu arada sil yorumunu yine de , ne olur ne olmaz )
Mltmsncn Black-34 avicenna gültepe de 2500 dogum ücreti cem beyde cok iyi bir doktor Cem ardıç instagramdan bakabilirsin doktorun profiline
humasultan3443 deutschetraum inşallah Allah nasip ederse hisar Çamlıca da normal 1400 zorunlu sezaryen 1500
RumeysaNur34 deutschetraum kısmet olursa beylikdüzü medicana hastanesin de doğum yapacağım bu sene 8500 fiyat aldık ama ocak sonu şubat başı doğumum yeni yıl ile fiyat ne olur bilmiyorum canım
Yektasmom Atakent Acıbadem’e gidiyorum ben 34. haftaya geldik, bu hafta doğum için görüşeceğiz hastanenin ilgili bölümü ile daha hiç fiyat falan konuşmadık. Doktorum Prof. Aytaç Yüksel 🌸
Mercomom Yektasmom ben de o hastanedeyim. Detaylı için Aytaç hoca ile görüştük sağ olsun çok iyi, çok tatlı bir hekim. Benim doktorum da Elif hanım 😍🌸
beyzanur_kbn elaweannesi bende geçen persbe medilife da dogum yaptim😊 sizin normal mi sezeryanmi bilmiyorum ama benim sezeryandi doktordan yana cok da bi sıkıntım yokdu sukur ama dogumdan onceki ve sonraki hemsirelerden ve bazi olaylardan o kadar sikayetciyimki cok magdur olduk cok pisman oldum orayi sectigim icin yine sizi de uyarmak isterim en azindan nelere dikkat edeceğinizi de iyice bilmenizi isterim benim bebeğim sarilik olacakdi az daha onlar yuzunden eşim yarin sikayete gidecek bashekime bakalim ne diyecekler
tubahamza beyzanur_kbn guzelbebegimmmmm medicalpark tan neden memnun kalmadınız bende orayı düşünüyordum kafam karıştı
Aslihancihan Esenler avicenna Ayfer akgün Hanıma gidiyorum zorunlu sezeryan olacağım fiyatı da 3050 TL. İsteğe bağlı olursa 3550 TL.
Babymoomy guzelbebegimmmmm Fatma hanıma gidiyorum ben oğlumda da gittim şimdi kızımda gidiyorum 36+5olduk biz
guzelbebegimmmmm Babymoomy Fatma hanıma gidenleri çok duydum ☺️ Peki hastaneden memnun musunuz? Doğumhanesi ebesi falan ilgililer mi? Siz 1. Doğumu yaptığınız için soruyorum☺️