omeragah 26 haftalık gebeyim 15 aylık oğlumda var benden ayrılmıyor, doktorum Ecopirin 80 Dvitk2 Mukovit c İlaçlarını verdi , benim gibi olan önerisi olan lütfen yardımcı olabilir mi korkuyorum
Imasleeper omeragah geçmiş olsun,çok üzüldüm ♥️ Doktor söylediyse uyun bence ya. Ecopirin kan sulandırıcı değil mi pıhtılaşma ihtimaline vermiştir
RefBrs omeragah merhaba bende 6 haftalık gebeyim. Dün sonucum pozitif çıktı sadece koku kaybı ve öksürük var doktorum redoxon c ve mukovit c verdi ama eczacı işk üç ayda tehlikeli olur ben tavsiye etmiyorum veremem dedi ne yapacağımı şaşırdım size iyi geldi mi ilaçlar
Minik_susam omeragah benim 8. Günüm canım atlattım gibi bir şey kalktım çok şükür. Bol bol beslen canım istemese de ye . Sarımsaklı yoğurt haşlama suyu tavuk suyuna çorba. Bol bol C meyve ve 4-5 lt su iç ben parol bile kullanmadan geçirdim. Moralini Yüksek tut ben de 26 haftadayım ve iki yaşında bebeğim var. Moral ve beslenme çok önemli
omeragah RefBrs kullanmadım bol meyve et ve kemik suyu tüketin geçer inşallah ilaç almadım ben sadece kan sulandırıcıyı içtim 1 hafta