Surprizbebekannesi Evde bir anda suyum geldi kızlar 35 haftalığım 3cm açılmam varmış yatırdılar şimdi. Dua edin bize lütfen 🙏🏼
feyzaa34 Surprizbebekannesi tamda namazdan yeni kalktım😬 dualardasın kuzum darısı başıma bende 35 e girdim🥰
Kaderx Surprizbebekannesi sümmessebileyesserah zikrini çek.dogum Aninda ve ikinmada zikret cnm abesesuresi20 ayet meali: sonra ona yolu kolaylaştırdi. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır duasıni zikret cnm anlamı: rabbim kolaylaştır zorlastirma rabbim hayirla sonuçlandir.
tuna_tuna Surprizbebekannesi ayy allah yardımcın olsun sağ Salim çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım
Surprizbebekannesi Hepinize çok teşekkür ederim kızlar hastaneye geldiğimde 3cm açıklık vardı. 05:35’de doğum gerçekleşti çok şükür. Allah herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Normal doğum oldu, 2800 küsür dediler kilosuna çok şükür kollarımda ❤️
Black-34 Surprizbebekannesi 🌸🌸🌸Ayyy maşallah Allah bağışlasın tebrik ediyorum ❤️❤️🥰🥰 Çok sevindik haftasına göre maşallah güzel gelmiş sıkıntı olmamış
feyzaa34 Surprizbebekannesi canım tamda senin postu arıyorum banada dua et olurmu benimde 36 haftalık suyum geldi yatış yaptık🥰