Merhaba kızlar evet bende sonunda doğurdum🙈Ne zaman bu başlığı açıp yazacam diye düşünürken şuan 4 günlük anne olup bebeğini kucağıma aldım bile.Biraz uzun olucak şimdiden söylim 🙈neyse şöyle bir konuya dalayım😂Pazar günü sabah 9:50 de lavaboya gittim,odaya döndüğümde canım kızım bu kasvetli havada gelmek istemezsin umarım deyip yatağa uzandım.tekrardan forumlara girip doğum hikayesi okurken birden sanki işedim gibi 9:55 suyum geldi.İlk anlamadım tutmaya çalıştım devam etti.1 bardak kadar geldi evet dedim bu su 😂Sonra eşimi uyandırdım aşkım suyum geldi dememle eşim üstünü çıkarıp hemen gidiyoruz dedi😂Neyse ilk ebemi aradım suyum geldi diye oda sakin olmamı istedi evde ne kadar zaman geçirirsen o kadar iyi dedi.Bizde kahvaltı yaptık,ortalığı topladık derken 12 de hastane de olduk tabi bu süreçte eşimi durdurmak sakinleştirmek ne mümkün😊Hastanede yatış işlemleri yaptık korona testi falan derken 1 de oda da oldum.Bu süreçte hepsini eşimle birlikte yapmam daha iyi oldu çünkü henüz sancım yoktu ve süreci iyi değerlendirmeye çalışıyordum.Kan falan verdik odaya yemek istettik ebem geldikten sonra herşey başladı😂🙈Saat 2 gibi fitil takıldı zaten 1 buçuk santim açıklık vardı.Saat 5 te 3 cm oldu tamam dedim ben çok zorlanıcam🙈Saat 6 da 7 cm saat 8 de 8 cm olmuştu.Bu süre de doktorumu aradık ve hastaneye geldi.Ebem söyledi zaten 5 cm den sonra açıklık çok çabuk ilerliyor diye öyle de oldu.8 cm den sonra açık söylemek gerekirse sancılar çok zorlayıcı oldu sürekli ıkanmak gerekiyordu ama ben ıkınamıyordum.8 cm e kadar sürekli duşta ve masajla sancıları karşıladım,ondan sonra lavaboda klozette ıkınarak geçirdim.Ebem sağ olsun sürekli dua okudu masaj yaptı.Artık dayanamadığım zaman ben doğuma gitmek istiyorum dedim ve odamda doğum yapacağım oda vardı oraya geçtik.Çatala çıktım bende astım olduğu için oksijen takıldı.Benim her sancım geldiğinde ıkındım 20:41 de kızımı kucağıma aldım.2 dikişim tek vardı çok şükür.Doğum zor mu deseniz 8 cm kadar normal adet sancısı o yüzden epidural kabul etmedim ama bebeğin kanala girdiği zaman baya zorlandım.Ben ki asla doğuramam diyen insanım ben bile doğurdum.Hata şöyle söylim kan aldıkları zaman iğne için ağladım damar yolunu 3 kere açtılar kendimi o kadar şıktım ki hep patladı.Vel hasıl kelam kızlar kendinize güvenin bol bol duan edin.Ben sancılarımı hep dua ederek geçirdim.Allah güç kuvvet veriyor.Doğumdan 1 gün önce ful iş yaptım annemlere gittim hep merdiven inip çıktım eşimle günde 2 kere ilişkiye girdik ama bu söylediklerim hep doktor ve ebe onayım tarafından oldu.Sorularınız varsa cevaplarım 🙈4 gün oldu hala nasıl doğurduğumu düşünüyorum ve inanın içten içe kendimle gurur duyuyorum 🙈🙈Allah Hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah🙏