Busra2013 Kızlar 21+1 20 dkdr sag kasıgım agrıyor bebegımı bısı oluyor cok korkuyorum sızdede oluyormu
eceturan Evet bende 21+3 teyim2 gundur bendede var. Magnezyum takviyesi cok iyi geliyor ben sekerli diye icemedigim icin oldu yuruyemiyodum bacaklarima vurmustu. Dr.a gittim bi sknti yok normal dedi
Busra2013 eceturan bende cok korktum bebege bısımı oluo fln azda olsa suan rahatladım tesekur ededım❤️
eceturan Yok allahin iziniyle normal yasarsin bu sureden sonra dedi Dr dr a gittinizmi? He birde boyle durumlarda bacaklarini karnina dogru cek ozaman bebek hareketleniyor. Tekmeler atmaya basliyor tavsiye ederim o zaman korkun kalmaz Allahin izniyle
Busra2013 eceturan benımfr bı edıo bı etmıo anlamadım ınsallah saglıklıdır kontrol dajs cok uzak🥺15 kasımda
eceturan Busra2013 oyle oluyor zaten sagliklidir hic korkmayin Allahin izniyle. Bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.
eceturan Busra2013 olsun sen hine bi git ben gittim yoksa detayli ultrason sonrasi gidicektim. Agrim olunca bende gittim. En azindan bebeginizi gorur rahat edersin..