Nurayselvii Zaman çok çabuk geçiyor daha eksiklerimiz tamamlanmadı bile 🤣🐣 sizler ne durumdasınız kızlar
BaharAkarakurt-2010 Nurayselvii 32+1 Valla artık çok zorlanmaya başladım eğilip kalkamıyorum namaz kılarken zorla secdeye iniyorum bebeğimin hareketleri canımı yakıyor çok şükür ama ben bir ay sonra kendimi hayal edemiyorum ☹️🤔
Beyza13- Nurayselvii bende 34 oldum artık bu akşam artık herseyimi hazırladım çantamı felan artık bebek gelmesini beklicez
Elenim Nurayselvii bnde senin gibi ayni haftadayim bir hasta bezdim kaldı onuda bir gün öncesi alıcam
Semakacan Nurayselvii 33+2 ne eksiği daha hiç bi şey almadık bile inşallah haftaya herşeyimizi alıp hastane çantamızı da hazırlıcaz 2. Olmasına rağmen aşırı heyecanlıyım 😄
Sirince-anne34 Nurayselvii son 44 gün zaman geçmiyor bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana arkadaş yoldaş olacak 😊♥️
Black-34 Son 70 ❤️🤗🤗🤗40 haftaya göre tabi daha erken gelirse 37-38 gibi daha erken zaman var aslında :))) 30 olduktan sonra heyecanlı oluyor 🤗🤗🤗🤗🤗
Ezgiozkul Nurayselvii her sey hazir odasının duvar aksesuarlarını bekliyorum çantamı hazırlamadım henüz 33+3 olduk🤗
EbrarLinaBebek Nurayselvii benim Herşeyim bitti sayılır ıslak mendil ve bebek şampuanı alıcam sadece 33+2 olduk heyecanla bekliyoruz sağlıklı gelsinler de zaman bir şekilde geçiyor
Nurayselvii Hepimizin bebişleri sağ salim gelsin inşallah kızlar , Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 💕🙏