Yalcnnaysgll Cansel22 bizde tam 22 olduk cinsiyetiniz belli mi kızlar ben hala öğrenemedim haftaya inşallah renklide 🥳
Bifat1 Cansel22 22+2 yiz bizdeee bebeğin hareket durumu nedir sizlerde hiç hissetmeyen ya da net hissetmeyen var mıııı
Cansel22 Yalcnnaysgll bizimki 19da belli oldu zorla 😀 göstermeye niyeti yoktu detaylida erkek olduğunu öğrendik 19a kadar hep kiz tahmin ediliyordu
Yalcnnaysgll Cansel22 benimde en son kızdı tahmini doktorumun emin olamıyorum dedi renkliyi bekliyorum sağlıkla gelsin canım🌸
Cansel22 Yalcnnaysgll https://resimyukle.io/r/BNlJ0Zlq4h doktor bile şaşırdi nasi goremedik 19a kadar diye 😀😀😀
Yalcnnaysgll Cansel22 ayyy nasıl belli kızlar saklar derler bide alakası yok erkeklerde saklayabiliyomuş 😂
Gizemmihra Bifat1 iş yaparken kesınlıkle hissetmiyorum dinlendiğim zaman hissediyorum oda tık tık sekljnde kalp atışı gibi çok nadir tekme atıyor bu hafta yoğunlaştı sanırım ılerıkı haftalarda daha netlesır güçlendikçe
Bifat1 Gizemmihra benimde öyle ama çok net olmadığında insan tedirgin oluyor 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım o zamana kadar ne olacak 💕❤️