Maralsls Konya şehir hastanesinde gebelik takibi yaptırdığı ız memmun kaldığınız doktor oldu mu acaba doğumu orda olan var mı yazarsa sevinirim
doruk_alpago Maralsls Melike Geyik Bayman var ben ona gittim 2 3 kere ilgisinden güler yüzünden gayet memnun kaldım sizde gidip bir muayene olabilirsiniz 😊
ceylan_oztrk doruk_alpago bende Melike hanıma gidiyorum gerçekten iyi bi doktor ama randevu zor alınıyor aldım yine iptal oldu maalesef
doruk_alpago ceylan_oztrk evet ya doğumuma 3 hafta kaldi gözükmem lazim hem ozel hem devlet kontrolundeyim bende aldim randevu iptal oldu
ceylan_oztrk doruk_alpago sabah erkenden gidince aliniyormus ama Melike hanım varsa tabi bende 2 aydır kpntrole gitmedim nur gözde kulhan var oda iyi bence bulursam ona alicam sende kontrollerini yap cnm sezeryan mi olucaksin
doruk_alpago ceylan_oztrk valla daha belli değil. 9 unda kontrolüm var orda belli olacak sanirim nasil doğum yapacağım
doruk_alpago ceylan_oztrk devletten randevu bulmak imkansiz. Kontrol yapilmasi gerekiyor bence mecburen hem özele hemde devlete gidiyorum.