Gamze-38 Kızlar 17 haftalık olduk bugun ama 4 aydır yaşadığım yoğun kusma bulantı yüzünden asla su içemiyorum ne yapıcan ben bebeğe zararı olur mu 😔😔
DogaCanan Gamze-38 ayn Gamze-38 aynı durum ben de de 1.5 aydır var . Bir insan Sudan tiksinir mi ya😞 zorla içmeye çalışıyorum Ama hemen mide bulantısı bu arada 14 haftalığım
deletedmom87894 Gamze-38 bende malesef öğlen 2 den önce içemiyorummm tiksiniyorum kendimi bildim bileli ama bebek sağlıklı doktoruma bı durumu bildirdim tabi çok önemli ama allah korusun bi sıkıntı yokmuş günde 2 -3 bardağı geçmiyor içmem
Berrasirin Gamze-38 ayni durumu yasiyorum bende ayrana su katip sulandirp iciyorum sıvı tuketmek icin …yoksa baska turlu midemde kalamiyor o su 😶
mucizegebelik6 Gamze-38 ay bu kesinlikle bennn ama Napim cok midem bulanıyor sudanda bulaniyor sürekli bulantı kusma yaşıyorum umarım bulantı gider artık da suyu eskisi gibi cok içeriz
Gamze-38 mucizegebelik6 off inşallah ki gebelik öncesi ne çok su içerdim ben deli gibi 2 3 litre şimdi yudum yok 😒😒