Mnkfslyem 18 kasıma gün aldık 21 gün sonra bebişime kavuşcam Allahın izniyle sağlıkla hayırsıyla 😊🤲 çok çok aşırı heyecanlıyım kızlarrrrr var mı aynı güne karar veren 🤗
Sirince-anne34 Mnkfslyem keşke 20 kasıma da ben alsam evlilik yıl dönümümüz de doğurmayı istiyorum. ama o zaman daha 37 haftalık oluyoruz 😊
Zeyzeynoo Mnkfslyem benimde 28 kadım doğum günüm ama pazara denk geliyor dr izinli gerçi özelde olcak doğumum ama hayırlısı olsun 34+3 üm 6 sında kontrol var o gün verir heralde gün..Rabbim hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mnkfslyem Esrakly ayy sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza ya çok heyecanlııııııııı çok merak ediyorum neler bekliyor bizi 🤗🤗
Mnkfslyem Sirince-anne34 ilk günden beri içimden geçen 18 Kasım doktor da ilk 18 Kasım dedi ama uyumlu olsun biraz diye 20 Kasım mı olsa acaba dedim sonra vardır bir hayır dedim inşallah sizin de gönlünüze göre olur 🤗🤲
Mnkfslyem Esme123 valla tam bilmiyorum ki kaçıncı hafta alınıyor ama gidişata göre belirliyor sanırım doktor bizim şuan 35+4 olucak Allahın izniyle 17 gün önden gidiyor gelişimi çok iyi dedi doktor tahmini doğumdan 10 gün önce almış olucak yani sanırım bebeğin gelişimine göre belirleniyor
Mnkfslyem Zeyzeynoo aynı gündeyiz bana da 10 Kasım da gel suyuna bakalım sonra doğum zaten artık dedi çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında kavuşalım yavrularımıza 🤲🤗❤️
efelettin Doktorum haftaya gel gün verelim dedi ama aynı doktorda ikinci sezeryanını olan arkadaşlarıma sordum hep 38. haftanın içinde gün vermiş. 38+4, 38+5 gibi. O yüzden büyük ihtimal banada öyle olursa 15 Kasım olur benimde haftaya netleşecek 😍
Mnkfslyem efelettin hadi hayırlısı olsun bebeğin gelişimine göre belirliyor sanırım doktor 17 gün ileride gelişimi çok güzel falan dedi doktor ama yine de 39 da falan mı oluyo tam da hesaplamadım açıkçası daha tahmini doğuma 28 Kasım demişti 10 gün önce olmuş olucak tabi hayırlısı beklerse bebiş bakalım umarım bekler 🤗❤️🤲
darkparadise Mnkfslyem kaç haftalıksınız şuanda bende yarın 37 haftalık olucam ama gün vermedi doktor 😄
Mnkfslyem Esrakly evet ya çok zor olucağı da kesin çok güzel olucağı da yeter ki sağlıklı olsunlar 🤲🥰 tuhaf geliyo düşündükçe sanki hep aynı bedende kalıcaz gibi geliyordu hiç doğum yapmıcam böyle kalıcam gibi geliyordu 😂😂 şimdş diyorum son 21 gün aynı bedendeyiz değişik değişik düşünceler giriyo insanın aklına 😂🙈🙈
Mnkfslyem yusufalpmom hadi ya benim oğluşum tombiş olucakmış çok zorlar seni yırtılmalar dikişler çok olur haberin olsun dedi doktorum ben zaten korkuyodum sezaryen istiyordum oyuzden 2 hafta önceden falan belliydi benim oyuzden karar verdik ama demekki senin için uygun belki vücudun için falan ondan belki normal diretiyodur ama istemiyorsan korkuyosan falan belirt bence doktoruna canım o anı yaşayacak olan bizleriz pskolojmz vücudumuz neye uygunsa öyle olmalı
Mnkfslyem Plnyvz amiiiiinnnnnnn inşallah hepimiz için öyle olsun 🤲❤️ eşimde 21 Kasım istedi ama pazar günü oluyor ve acil durum yoksa yapmıyorum dedi doktorum zaten içimden geçen de 18 Kasımdı hep nedense öyle oldu hayırlısı olsun yeter ki 🤲💕
yusufalpmom Mnkfslyem canım daha önce kalpten bı rahatsızlık gecırdım o sebeple ıstemıyorum psıkolojık olarak çok etkılendım amelıyattan hersey geçtim bırde demesınmı doğumuna ben gıremıyecegım neye ugradıgımı sasırdım