CanselUrgnc Xymom ben yaşadım öyle böyle değildi ya şükür geçti o günler şuan iyiyim ama bakalım ne zamana kadar böyle olucaz 😀
Liyuzamom Xymom her sabah halsiz olurdum eşime kahvaltı hazırlarken altıma tabure alır oturarak hazırlardım bir iki lokma bi şeyler atıştırıp hemen geri yatardım
morsumbul Xymom 10 haftayı geçtim son 2 gündür atlattım şükür halsızlıgı sürekli bir uyku 3 yaşında kızımla ilgilenemez olmuştum ama geçti çok şükür
Xymom Liyuzamom benim de öyle yemek yapmak bile gözümde o kadar büyüyor ki . Sabah bulantısı değil de sürekli araba tutuyormuş gibi mide bulantısı var bende de
Eceguldemir55 Xymom ben de senin gibiydim gerçi hala tam anlamıyla geçmiş sayılmaz. Bir de evde 2 yaşında oğlum var çok zor oluyordu onu yanıma alıyordum sariliyordum uyuyordum o kalkarsa ben de hemen fırlıyordum. Şuan 14 haftalığız bir gün iyi geçse diğer gün yine aynı oluyorum
Liyuzamom Xymom geçer inşallah benimki 14. Haftadan sonra hafifledi geçti çok şükür ara ara halsizlik oluyor zaten bi gün çok enerjik oluyorum bi gün yatarken bile bitkin oluyorum 🤷🤭
Liyuzamom Xymom Daha yolun başı bacım bir şey olmaz bende öyle diyordum bak 27 haftalık olduk bile zaman çok hızlı geçiyor 🥰🤭😁
kubracyln Halsizlik, aşırı uyku hali var bende de sürekli uyumak istiyorum misafir falan geldiği zaman gözlerinin içine bakıyorum kalksalar artık diye 😂 10+0 dayız ne zaman geçer enerjim ne zaman geri gelir merak ediyorum bende 🥴
incimercan Xymom offff hem de nasıl🤦♀️ 31+3’üm, şimdiye kadarki en kötü dönemim ilk trimester: bulantı-kusma, halsizlik ve uyku hali.. koltukta uzanırken bile çok halsizdim. İlk gebeliğim olduğu için gebeliğin 9 ay boyunca öyle geçeceğini sanıyordum😂
Hempol Xymom şuan dediğin durumdayım her yerim şiş göğüslerim özellikle patlayacak şekilde vücut kalkmıyor yerinden 10 +6 yım çok duygusalım bi de zor geçiyor benim şuanlık