Ozgeliko Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenenler,adete kaç gün kala test ile öğrendiniz acaba? Yumurtlamanin kaçıncı günüydü?
Deletedmom15262 Ozgeliko ovulasyon testi yanıltır lh olduğu için beta hcg gebelik testiyle bakın öğrenenler de iki çizgi koyu olması lazım deniliyor ama önceliğimiz gebelik testin de ve beta hcg olsun hakkınızda hayırlısı🌸
melikeguneyozalp Ozgeliko Ben adete 1 hafta varken silik çizginin üstünde incecik net bir kırmızı çizgi görüyordum. Bir hafta böyle devam edince gebelik testi yaptım ve pozitif.😊
bukusum Ozgeliko reglime 2 gun kala ovulosyonla ogrendim. Hemen erken gebelik testi yaptim cift cizgi t cizgi koyu idi.
Ozgeliko melikeguneyozalp ovulasyon testlerinin çok hassas olduğunu duymuştum bende,gerçekten öyleymiş demekki:) bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim 🙏💜
Ozgeliko bukusum Çok teşekkür ederim bebisinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸 beni de dualarınıza katarsanız çok sevinirim,hamilelerin duası kıymetli 🙏🌸