Aysun20 Merhaba kızlar Bugun doktordaydım 23 hafta oldum kızım olucak ayakları uzunmuş dediler yani ayakları 1 hafta ileri buyuyor dediler bunda kotu birşey yokmuş sorduk manken gibi kız olabilirmiş dediler. İkinciye detaylı ultrasona gidicem durumu takip etmek için doktorum dedi ki bakıcaz hani ayaklarının geliştiği bir döneme mi denk geldik yoksa gerçekten ayakları mı uzuyo bakıcaklar işte..başka biri boyle birşey yaşadı mı???
Meliskam Aysun20 canim benim eğer bir sorun olsaydi doktorun seni uyarmisti sorun var diğe…ne guzelmis iste uzun model gibi kiz olucak 🥰
Mihriballim 😀 Hergün bişey duyuyorum ultrason da boyu kilosu net çıkmaz bebeğin her zaman yanılma payı vardır doktorunuzda her yerine baktı Bi ayakları kalmıştı zaten 😀 niye böyle tedirgin ederler anneleri bilmiyorum stres yapma
Aysun20 Mihriballim Yok gerçekten kaçıncı deyişleri artık demek ki oyle birşey var detaylı ultrasona gittim orda da dediler🤷♀️
Hkf Benim oğlumdada bacak boyu 2 hafta önden gidiyordu,sanırım aile uzun genetik falan demişti şun an 6 yaşımda bacaklar uzun yaşıtlarından bayağı uzun,2 ay önden gidiyor gelişimi🌸