Aag06 Gozunuzu seviyim Allah rizasi icin su arama yeri duzelmeden acmayin yaaa yada benim hesapta arama olmasin istemiyorum aramiyorum bisey cidden opps gormekten cinnet gecirmek uzereyim bilditimlere girmek icin 10dkdir gir cik can veriyirum ya
Deletedmom15262 Aag06 oops eror birde kocaman reklamlar bitmedi yetmedi uygulamaya giremiyorum bildirim geldi bakıyorum bildirim yok diyor klavye kaybolmasını hiç söylemeyeyim birde ses kayıt işareti gibi birsey çıkıyor ufff pufff bezdukkk kullancılardan sesler🤣😂😂
Aag06 Nurklc38 Amineninannesiii Sanki arayan arafigini bulabilecek gibi aciliyor bide aradiginds opps goruyorlar
Aag06 muhendis_annee elaweannesi Deletedmom15262 Sonn2ayda uygylama sapitti ya cidden 1yildir kullaniyorum 2ayda tiksindim
Nurklc38 Aag06 Bende de ana sayfa yükleniyor kaç saatir sanki net çekmiyor gibi giremiyorum. Bide birşey gönderirken opps diyor sürekli bune yaa düzeltin lütfen @NaimeYilmaz @Birgul @Cicilibicili
Yagmur00 Aag06 aynen cok sıkıntı butun gun aynı eror veriyi sayfalar acılmıyor yanı ne zamana kadar boyle Olcak millette tuturumus arama butonunu al buton
Merve171214 Aag06 sürekli hata verio formda gezerken güncellemeden snra bişi oldu uygulamaya bi yorum yapcm yüz kere gir çık yaptım reklamları saymıom bile 🤦♀️
Pinpirikanne Hakketen yorum bile yapamaz hale geldik kac tane yorumum gtmedi habire oppps bseyler ters gtti yazısı geliyor cok faydalı biyer ama bozuldu maalesef