Betl Deletedmom9823 erkek miydi cocugun erkek çocuk önden yaptığı için bebeland yada Molfix sizdirmiyor diyorlar ama ben kızımda hep A101 in Sofia bezi kullanmıştım çok memnundum
21glcn Deletedmom9823 prima kullanıyorum canım çok memnunum birde erkek bebeklerin pipilerini bez bağlarken aşağı doğru indirmek lazım yoksa ıslatıyorlar üstlerini
DemetF Deletedmom9823 hadi ya o bile sizdiriyosa hepsi sizdirir o zaman en cok parayida primaya veriyoz
emrbalayse Deletedmom9823 prima sızdırmıyor. Kaç saatte değiştiriyorsunuz? Numarası bebeğinize uygun mu
Deletedmom9823 Esraali saat başı değiştiriyorum çiş yaptığı an ağlıyo durmuyo öyle bi çişle bile değiştiriyoz migros bezinde 4 nodaym ben senin kız kaç kilo
Mucizepamugum Esraali ne zaman dogurdun kızz zaman ne cabuk geciyo yaa 🙈😂 bi postta konusmustuk seninle sempatik bi annesin ordan hatirladim 😍
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Sleepy kullanıyorum ben kuzum, molfix kullanıyordum ama sürekli değiştirmeme rağmen çok fazla sızdırma yaptı 🤷🏻♀️ O yüzden sleepy’e geçtim 3 haftadır falan kullanıyorum memnunum 🌸
bayangulucuk35 Deletedmom9823 molfıxs mükemmel bişey tavsıye ederim slepy sakın almayın o da cok sızdırıyor