Merve_0109 Tugcebrtc1 3 günmü ben 1 saat hissetmesem hemen panik oluyorum lütfen doktora gidin beklemeniz çok manasız
Merve_0109 Tugcebrtc1 Ayyy çok sevindim ya Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Esraelmas41 Sblut23 genelde gece hareket halinde olunuyor ama bizim sabah öğle akşam maşallah hiç durmuyor dışardan çok net görünüyor 🤣🤣
Beyzdgn Sürekli hareket ettiğini söyleyen hamileler kaçıncı haftadasiniz. Ben 23. Haftadayim. Çok düzensiz hareketler günde bir kez net hissedersem şükür diyorum 😓 ultrasondada doktor çok uğraşıyor hareket etsin diye anlamadım gitti
Pastaneusuluislakkek Beyzdgn sizin haftanız çok erken, henüz bebeğin hareketleri rutine bile binmemiştir. Sürekli hareketler 28 den sonra net hissediliyor. Endişelenmeyin yani☺️ Bebeğinizin henüz o kadar geniş alanı var ki taklalar atıyordur içeride🥰
nlycltk Beyzdgn bende aynıyım 23+2 yim hergün öle net bişeyler hissetmiyorum bazen net bazen olmuyor bi gün bi güne tutmuyor normla galiba öle olması bu haftalarda bazen bende tedirgin oluyorum
Pastaneusuluislakkek Beyzdgn ne demek, zaten hormonlardan kaynaklı tedirginiz hepimiz😌 körüklemeyelim maksat☺️
Evrim1906 Tugcebrtc1 3 4 saat hissetmediğin zaman tatlı bişeyler yeyip birazcık yürüyüş den sonra sol tarafına yatıp takip etmen lazım baktın hareket yok acile gitmen gerekir canım sen çok geç kalmışsın biran önce git acile anlat baksınlar senden haber bekliyorum kesinlikle git
Lulikli nlycltk valla ben bile 20+4üm akşamları falan daha çok hissediyordum tetanoz oldum 2-3 gün önce daha az hissetmeye başladım aşıdan diye düşünüyorum aşıların öyle etkileri oluyormuş diye okumuştum
nlycltk Lulikli evet açıdan sonda bende de olmuştu şimdi üç gündür falan kıpır kıpır belli olmuyor ya ya belli saatlerde oluyor genelde dediğin gibi akşam da çok oluyor daha anca düzene girecek diye düşünüyorum
Lulikli nlycltk aynen canım genelde akşam 8-9 gibi oluyor benim bir de gece uyurken 1-2 hissediyorum büyüdükçe düzene gircektir