12mommy papatya56 canım kesinlikle medipol mega prof.gokhan yildirima git o kadar bilgili ve ilgili veee o kadar bilgilendiriciki bugün eşimle sonuç göstermeye gittik tekrardan öyle güzel ilgilendiki sağolsun
Deletedmom_33 papatya56 Ataköy Ali Ekiz’de yaptırdım. Arayıp fiyat alabilirsiniz ben çok memnun kaldım. Oldukça güleryüzlü ve ilgiliydi. Tek tek bilgi verdi. 7-8 tane yüz fotoğrafı verdi. Büyük boy ve buzdolabı boy olarak da çıktı verdi 😇
Seraykrblt papatya56 Erdem hastanesinde var Yunus Emre hastanesinde var doğan hastanesinde var çoğunda var bütçene göre sana uygun olanı seçebilirsiniz ben Yunus Emre’de detaylıya girdim 370 TL en uygunuydu
Dlkglkm 12mommy bende Gökhan beye gitmiştim gayet iyi ve açıklama yapıyor.memnun kalmıştık.ben zamdan önce gitmiştim o zaman 1005 TL idi şimdi ne kadar olmuş muayne ücreti acaba?🤔
papatya56 Deletedmom_33 Canım hangi hastane ne kadaradı fiyatı 10 haftalıgım benim serklaja karar vercekler
Deletedmom_33 papatya56 Ataköy towers da özel muayenesi var canım. Ücretini bilmiyorum görümcem ayarlamıştı
Gizemmihra Anadolu’ya gitmek isterseniz Çamlıca hisar hospıtal hastanesinde yaptırdım iyi doktor 550 ödedik bugün uygun hemde akşamları bakıyor haftanın üç günü