Ustensem 29 gündür ayağa kalkamıyorum 40 dk çok güzel bir doğum yaptım ıkınarak 3 saat diktiler kabus gibiydi psikolojim bozuldu yaptıran asistandı üzerinde 15 kişi resmen ders yaptı kesiyi ve dikişleri nasıl attıysa 3 kez açıldı etim yıprandı bölük pörçük ve tutmuyor dikişlerim yine açıldı kişiden ziyade dikenle alakalı doğumu erkek yaptırdı doğum raporunda kadın uzman adı yazıyor ilk dikişten sonra kontrole gittiğimde çok iyidim tek dikiş için tüm dikislerimi kesip yeniden diktiler onda yine attı yine tekrar kestiler ve şimdi yine tutmuyor ama en azından ilk dikisimde çok iyiydim ayaktaydim 8. Günümde aklım olsaydı kendiliğinden kapanmasını beklerdim estetik diye kandırıp tüm mahvediyorlar şimdi her yeri açık et ete benzemiyor kapanacak mı bı umut çok perişanım bunu yapanlar ben ağlarken bana kağıt imzalattilar kendi rizamla cikiyorum diye ama ben kendi rizamla değil zorla hastaneden çıktım iyi hikayelerde vardır eminim ama iyi değilsen asla verilen kağıtları galeyana gelip imzalama dikişin acilirsa hemen diktirme özele git benden sana tavsiye