incisu Meltempozi biraz açıklama yaparsanız bizde ona göre yorum yaparız ☺️ Ne dedi doktor tam olarak
Rumeysaclp Meltempozi benimde betam yükselmiş ama hala keseyi doğru düzgün goremedik yani göremiyor çok küçük biseyler var diyor sadece doktor şuan 5+3 haftalık rabbim yardimcimiz olsun inşallah 😔 bu durumu yaşayan var mı aramızda lütfen cevaplarmisiniz
Meltempozi Bugün gittim tahlil ere baktı hamilesin ama seviye cok düsük dedi haftasını bile söylemedi önümüzdeki hafta keseyi görebiliriz dedi kimyasal olup olmadığını önümüzdeki günlerde anlayacağız dedi
Gamzecelik Meltempozi bana da öyle demişti doktor beta ilk 31.5 sonra 58.5 daha sonra 121 sonra da 489 oldu 4 kez kan tahlili verdim 2ser gün arayla 10 gün sonra da kese için gel dedi Allahima şükürler olsun bugün keseyi gördük 5+6 haftalikmis. Bu süreçte asla stres yapmayın Allaha sığının bol dua edin Rabbim büyüktür 🤲🏻
Meltempozi Gamzecelik tesekkür ler gamze hanım insallah bana haftaya gel dedi ama gitmeyeceğim bu arada sende akıntı varmı
Rumeysaclp Cicibiciiii güzel haberlerini bekliyorum inşallah buraya yazmayı unutma dualarım seninle 🤲
Gamzecelik Meltempozi benim geçen hafta vardı bulantim ama çok şükür iyiyim sabahları oluyor sadece bide koku hassasiyetim var kusmam falan olmadı hic inşallah olmaz sizin var mı?
Meltempozi Ben suan iyiyim koku hassasiyetim normalde de vardır agzım kuruyor sabahları hafif bulantı