nabernabernaber Merhabalar, doğum için Özel Selçuklu Hastanesinde Dr. Güler ALTINTEPE yi önerdiler. Ama ben gidip gitmemekte kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.
Msna nabernabernaber özel selçukluya gideceksen Nil hanımı öneririm hamileliğimin başından beri nil hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor o hastanedeki en iyi doktor diyebilirim 👌🏻
Msna nabernabernaber medicana en son gideceğiniz hastane olsun ama şu an rengin hanım var orada da sadece onun için gidilebilir
Melisalya nabernabernaber Doç Dr Mustafa Başaran çok muhteşem bir doktor kesinlikle öneririm özel kliğini var doğum ya başkent Hastanesi yada medicana yaptırıyor hangisini seçerseniz . Çok ilgili ve bilgili🙏
Msna nabernabernaber tabiki kendisi giricek mesela ben muayene olurken hasta doğuma gelmiş oluyor ya hemen kendisi çıkıp ilgileniyor doğuma gidip geliyor
Msna Minedemir dpktor olarak rengin hanım iyi bir bayan herkes onermişti ama hastane olarak medicana önermem bir kaç kez gittim etrafımdan çoğu insan da memnun değil
Msna Minedemir odaları harika geniş ama hem ücreti hem personeli çok acımasız çok şey geldi o hastanede başımıza ailecek sadece bir kez memnun kaldık hastaneden başka yok o yuzden söylüyorum kardeşimin hanımının yatakta doğurmadığı kaldı