Onurbunur Kızlar ilk kez 20lik dişim bu kadar şiş ve ağrıyor sanırım bu sefer çıkıyor çünkü çok kez çıktı battı ama ağrısızdı bu sefer yemek yememe bile engel ne yapabilirim veya yaşayan var mı çıkar mı bu sefer
gbyalcin Onurbunur benim öyle olduğu zaman çıkmıştı ama arkadaşımın gömülüydü hiç çıkmadı. İnşallah çıkar da en azından ağrısı geçer ❤️
ZDM Onurbunur benım ucu çıkmış oldugu halde aynı taraf alt ve ust yırmılıgım şişti hatta boynumda lenfdanopati (lenf nodu) olustu. Ara ara agrı yaptı gectı. Sımdı ıyı hamdolsun
Esrasaglik Onurbunur yaa bende bugün dişçiye gittim çıkmıştı 20 lik dişim ama 2-3 gündür felaket ağrıyordu doktor şişmiş dedi antibiyotik verdi.. doğumdan sonra çektir dedi 🤦🏻♀️ 34 haftalık hamileyim durdu durdu son ayı buldu
gbyalcin Onurbunur inanın hiç hatırlamıyorum ama çok uzun sürmüştü. On yıl önce çıktı benimkiler o yüzden hatırlayamıyorum süresini
Onurbunur Esrasaglik hep aksilik öyle olur ya hamilelik ya büyük hastalık büyük sınav zamanları benide gebelikte buldu sanırım bir kaç güne geri batsa keşke
Nilufar_1996 Onurbunur birden çıkmıyor çok yavaş yavaş çıkıyor alt dişse daha uzun sürer arada patlar durur aylar sonra gene çıkmaya başlar. Ağzıma kaşık sığmamisti şişliğinden hatırlıyorum 😅😂
Onurbunur Nilufar_1996 ay öyle sol alt hep orası şişip iniyordu diğerleri hiç hareket etmedi gerçekten yiyemiyorum bir şey
Nilufar_1996 Onurbunur bir hafta on güne geçer çıkması durur. O dişlerim çıktığı zaman bebeklerin ne kadar zor dönemden geçtiğini anlamıştım. Benim dortu da çıktı on sene falan oldu
Gulferahhhhhh Onurbunur Bende aynı dertten şikayetçiyim bugün doktora gittim antibiyotikll verdi pazrtesi çekim çok ağrıyor boğazım kulaklarım yutkinmakta güçlük çekiyorum😔
Onurbunur Gulferahhhhhh hadi ya geçmiş olsun offf yaa çıkıp çıkmayacağıda malum allah yardımcımız olsun
Nilufar_1996 Onurbunur yok yıllarca çıkıyor 😅 iki üç senede çıktı belkide. Önce altakiler çıktı çok yavaş yavaş çıkıyor biraz dış eti şişer yırtılır durur sonra Aylar sonra devam eder ayyy çok zor boğaz ağrısı bile yapmışti beni. Tuzlu karbonatli suyla çaykala dış etini ağrısını keser biraz. Geçmiş olsun
Mimik Onurbunur callahi canim o hic belli olmuyor ya😑 Senelerce cikar gibi olup da cikmadi bende… Ne desem yalan olur, cene yapin darsa, egri de cikabilir🧐 Ben çektirip kurtulmustum hepsinden😌 Rahatlatmak icin bir karanfili disinin uzerine koyabilirsin…