Clementinee 22+3 Haftalık hamileyim bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum normalmi ne zaman düzene girer 😔
Crcs Clementinee benim de öyleydi. 30. Haftadayız gün içinde sıklaştı ama ay bebeğim çok hareketli diyebileceğim kadar değil. Saat olarak takip etmedim 🤷🏼♀️
Esmakorkmaz Clementinee düzenli hareketleri 30. Haftalarda önemli 30 dan önce aşırı bir düzen beklemeyin😊 her bebek kendi hareket düzenini oluşturur zamanla sizin bebişiniz de oluşturur yakın zamanda korkmayın.
Deryaiso Clementinee 19, 20, 21 de çok hareketliydi 22 de yavaşladı hareket etmediği günler oldu 23 oldum acıkınca yemek ye der gibi kıpırdanmaya başlıyor
Clementinee Crcs yaa kuzucuklar sakin bebişlerimiz olcak o zaman Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😇 burda duyuyorum 18 19. Haftalarda çok hareketli durmak bilmeyen bebişler 😅 Nasıl oluyor acaba ediyorum 😅😅
Crcs Clementinee onları ben de anlayamiyorum açıkçası 🤭 canları nasıl isterse öyle takilsin bebikolar ama bizi de habersiz birakmasinlar, inşaallah sağlıkla sıhhatle gelsinler 🤰🏼🌿