sudamlasi istanbulluanne kilo durumuylada alakalı çünkü ben bazı hareketlerini dışardan göruyorum eşimde ilk defa dün hissetti😌
Denizannesiii Anneyimmm bende bazen sertlik yapıyor minik atmalarifa hissediyorum fakat tekme yok bi turlu ☺
Denizannesiii AselinAnnesii segirmeler oluyor evet ama sanirim daha boyle tekme oldugunu hissetirmesi gerekiyor sert bir sekilde beklentim o.yonde 😍
shdshntrk Denizannesiii erkekler biraz daha hareketli olur derler ama demekki sizin meleğiniz şimdi kendini toplayıp bir anda sizi tekme yağmuruna tutmayı bekliyor 😂
Denizannesiii shdshntrk evet aslinda ultrasonda baktigimizda yerinde durmuyor o eller ayaklar ama iste 😍
EmineBurcuTfekiSar Bende 19. Haftamın içinde hissetim ilk. Şuan 20+2 deyim ara ara hissediyorum. Ama öyle sürekli değil gün içinde bazen hiç hissetmiyorum hatta. En çok akşam işten gelip sırt üstü uzandığımda hissediyorum. Ama bazen sanırım dönüyor ozaman karnımın orasına toplanıyor semsert oluyor bir dakka falan eşim bile elini koyup hissediyor. Rabbim tüm hamilelerin sağlıkla vaktinde evlatlarına kavuşmasını nasip etsin. İsteyen herkese de tattırsın annelik duygusunu inşallah
Denizannesiii EmineBurcuTfekiSar amin insallah herkese saglikla kucagina alsin isteyen herkese de bian once nasip etsin rabbim 🙏
Yigitalininannesi Kucuk kucuk hissediyodum ama ilk net bebegimin haraketini 21+5 de hissettim sonrada hic durmadi zaten sıpa . Suan sagima yattim sag tarfimdan cikicak sanki oyle bi ittiriyoki 25+2 deyiz bu arada 😁