Ilaydakose 23.07.2018 saat 10.43'te miniğim göğüs boşluğumu doldurup ilk sesini duyurdu bize. O artık benim kalbim.. O durduğu an ben dururum o koştuğu an peşinden durmadan yorulmadan bende koşarım.. Rabbim nefesini bizden eksik etmesin.. Zorunlu sezeryan olmak durumunda kaldım belden aşağı iğne vurularak ben biraz zorlandım doğum sonrası fakat dayanılmayacak gibi değil geçiyor o mucize sizin en etkili ağrı kesiciniz oluyor.. Son olarak hamilelik mi lohusalık psikolojisi mi derseniz eğer lohusalık hepsini alt edip geçer derim yok böyle bir duygusallık.. Meleğim şimdi uyuyor ben onu izliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsiin bu duyguyu.. 💕🍀🍀
Aras Ilaydakose buna sevindim 😀 Aselden gına geldi artık bu arada adım Aysel ve adımıda seviyorum ☺️ senin beğendiğin bir isim olduğu içinmi yoksa aileden birinin mi ismi
Ilaydakose Aras eşimin annesinin adı 2 yıl önce vefat etmişti ama severek verdim ismini kızıma ben hiç tanımadım kendisini ama keşke tanıyabilseydim adıyla yaşasın Asel ismi banada sevimli gelmiyor pek :)