Tugcesevimli 11+6 yım.Daha 7 haftalıkken Dr erkek büyük ihtimal dedi.Boyle varsayımlar oluyor mu acaba merak ettim ☺️ Çünkü benim bildiğim kadarıyla organ 11.haftada oluşmaya başlıyor
pusatmom35 Tugcesevimli 12 haftamda erkeğe benziyor dedi 13. Haftamda erkek %90 değişmez dedi canim ama detayli ultrason a kadar belli olmaz tabi ben ultrasonda organını gördüm ama kordon da olabilir tabi erkek bebeklerde karisiyor
Eylul2797_ Tugcesevimli o nasıl doktormus ya 7 haftalık Ken yeni kalp atısı olusuyo nasıl erkek dedi benim doktorum 12 de tahmin bile vermedi 16da ögrendim
Eylul2797_ Tugcesevimli o nasıl doktormus ya 7 haftalık Ken yeni kalp atısı olusuyo nasıl erkek dedi benim doktorum 12 de tahmin bile vermedi 16da ögrendim
Bebegim000 12.haftada oğlumu öğrendik erkek erken belli ediyor canım büyük ihtimal dediyse erkektir 💙🥰
Tugcesevimli Bebegim000 7.hafta çok erken değil mi 😀😀 bilmiyorum belirtilerin halk arasinda hurafeler beni kız annesi yapacak gibi 😀 kendimi çok hazırladım offfff 😝 şaka bı yana benim evladım kız da olsa erkek de olsa rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bebegim000 Tugcesevimli 7 haftalık çok erken canım sallamış biraz evet belkide kızdır ancak 12 den sonra tahmin olabilir o 16 da netleşiyor ama sağlıkla gelsinde kız erkek önemli değil ☺️
Sermec27 Tugcesevimli 7 mi 😁 benim ilk oğlumu 12+3 te erkeğe benziyor demişti 16 da kesinleşti ikinci oğlumu 13 te kıza benziyor demişti 17 de kesinleşti 🥰
Berrasirin Tugcesevimli 11+3 te doktorum detayli utrasyonda buyuk ihtimal kız dedi 😍ama en net 16.haftanda ogrenirsin dedi
Tugcesevimli Bebegim000 değil mi bana da çok saçma geldi 😀 tabiki öyle cinsiyet önemli değil ama etraftakilerin yorumları insanım psikolojisini değiştiriyor ister istemez
AselinAnnesi22 Dünde ben gittim doktora 11+5 normal de kıza benziyor dedi 10 gün sonra bida bakacam dedi 🤣