Zehra_oztepe İyi akşamlar hanımlar, hamilelikten sonra burun tıkanıklığı yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim bu aralar çok tıkanıyor ağzım açık nefes alıyorum sürekli sizlerinde böyle oldu mu?
Hilal-95 Zehra_oztepe kafamı yastığa koyarkoymaz🤦🏻♀️ Dün birisi zeytinyağı ile masaj yap demiş doktoru bu gece yatmadan denicem bakalım
Ilkmeyvem Zehra_oztepe hem de ne tıkanma boğaz kuruluğuna uyanıyorum buhar makinesi kullanıyorum fayda etmiyor dudak ve burnum şiş uyanıyorum dolma gibi 🤣
Tugbamete Zehra_oztepe yastığa başımı koyar koymaz tıkanıyor benimde zaten nefes almaktada zorlanıyorum bide yatınca tıkanan burunla uyu uyuyabilirsen ağzım kuruyor kuruyunca dudaklarım çatlıyor garip bir kısır döngüdeyim 🙈
Nilufar_1996 Zehra_oztepe hamile kaldığım günden beri tıkanıyor bende alıştım sanki 🤷🏻♀️ üstüne bu ara nefes darlığı eklendi 🤦🏻♀️
Arya-h Ben en başından beri yaşıyorum. Alerjim var birde gebelik hormonu geldi üstüne. Burun devre dışı 😅 idare ediyorum birsekil.
Zehra_oztepe Arya-h benimde bu aralar çok fena hele ki geceleri yatarken, sabah uyanıyorum dudaklarım şişik 🤦🏻♀️😃
Arya-h Zehra_oztepe Gece gece uyarıyor tikaninca kalkip oturuyorum açılınca hemen geri yatağa 🥳 birde soluma hiç yatamıyorum tikandig8 için sağımda açılıyor😄
Zehra_oztepe Hilal-95 ayy bende bi deneyeyim bunu inşallah şifa olur bizlere 🤲🏻 eşime söylüyorum diyorum böyle oluyorum diyor hamilelikte bütün şeyler seni mi buldu demek ki yalnız değilmişim 🤷🏻♀️
Hilal-95 Zehra_oztepe bnmkıde horluyorsun diyo🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣 burnum tıkanıyor diyolar nefes alınmıyor valla çok zor o olmasa iyi çişe gitmeye razıyım her dakıka🤣
Gizemin-minnakI @"Zehra_oztepe benimde öyle . Burnum tıkanıyor özellikle gece . Hava nemlendirme makinesi de işe yarıyormuş.
Zehra_oztepe Hilal-95 bu lavaboya gitme konusunda da gündüz o kadar gitmiyorum gece nasıl yatağa yatıyorsam lavaboya gitme isteği geliyor 😃 bi doğursaydık 😃
ArelinAnnesi01 Benimde tam aksine boğazım tıkanmış naptiysam geçmiyor 😏 oda ara ara öksürük yapıyor korkuyorum bu sefer çocuğum içerde maaf oldu resmen 😔
Zehra_oztepe ArelinAnnesi01 inşallah minik kuşa bisey olmuyordur hiç öyle kötü düşünüp kötüyü çağırma üstüne geçer inşallah tez zamanda bizde rahatlarız minik kuşlarımızda 😃🤲🏻
Cotanakk Benim de öyle son 2 aydır burun tıkanaıklığı yaşıyorum nefes alamadığım İçin uyuyamıyorum uyuduğumda da bazı günler horluyormuşum maalesef :D
Zehra_oztepe Cotanakk bende sordum eşime horluyor muyum diyor yok 😃 Allahtan horlamıyorum gece yatarken burun bandı da takıyorum biraz rahat ediyorum ama bazen de faydasını görmüyorum inşallah geçer canım 🤲🏻😃
Melek__55 bende bunun için post açıçaktım kafamı yastığa koyar koymaz tıkanıyor yatamıyorm 🤨ilaç falan veryormu doktora soran oldu mu acaba
Zehra_oztepe Melek__55 bende sormadım kendi doktoruma merak etmiştim sadece bende mi oluyor diye hemen herkeste varmış bak biri sormuş ama demiş ki zeytinyağıyla masaj yap bir deneyelim gece yatmadan hepimiz
ArelinAnnesi01 Zehra_oztepe Ay çok çok amin valla 🤲🏻😍 varsa yoksa o insan gerçekten anne olmanın farkını o karnına düştüğü an başlıyor. Ona bişey olmasın diye
Mom6162 Ilkmeyvem ben de öyle uyanıyorum ağzım kuru burnum tıkalı nefes alamıyorum uyanıp uyanıp su içiyorum uyku düzenim de mahvoldu
Zehra_oztepe ArelinAnnesi01 hemde nasıl bir başlangıç dün tetanoz aşısı oldum diyorum ki acaba hissediyor mu canımın yandığını eşimde diyor ki bilmem belki hissediyordur bi üzüldüm dedim o hissetmesin ben iyiyim 😇 annemin kıymetini bu dönemde çok iyi anladım
ArelinAnnesi01 Zehra_oztepe Bende covid geçirdiğim dönemde çok kötüydüm acaba bişey olur mu ben dikkat edemedim çocuğuma diye diye çok ağladım valla. Karantinam bitti soluğu hastanede aldım çok şükür iyiydi mutluluktan uçacaktım o an 🥰