bircanozyn Merhaba anneler bugün bebiş kalp atışlarını duymaya gittiğimde karnımın sol tarafında kist olduğunu söyledi doktor sizde de oldu mu birşey olur mu bilgilendirir misiniz ?
Ayseee4238 bircanozyn 2tane vardı ilk aylarda doktorumun normal zamanla yok olur erir kendiliğinden demişti eridide
[silindi] bircanozyn bende hâlâ var gelişimsel over kistiymiş doğumla beraber gider normal olursa olmazsa sezeryande de alırız gibi birşey demişti
Merve-gt Bende de 12 haftaya kadar kist vardı hemde 3 tane. Doktor ilk 3 ayda gider dedi öylede oldu. Sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun 😊
bircanozyn Hilal-95 umarım benimki de gider çocuğa zararı olur mu dedim kontrol edicez takip edicez dedi
Hilal-95 bircanozyn banada dedi snra bebek yicek onu dedi gidince bebek yedimi yani dedim güldü anlamadm🤷🏻♀️ Ama bazen bebek için oluşuyormuş kistler sıkıntı olamz inşallah ağrın olur ama bnm olmustu baya
bircanozyn Hilal-95 evet evet ağrı oluyor bugün ultrasona girdiğimde idrara sıkışıktım sol tarafa bastırdığında bi acıma oldu ve galiba üşüyünce felan kasıklarım da ağrı oluyor acaba bundan dolayı mı