MgsevdaTahtabicen46 Merhabalar hamişler nasılsınız bebeleriniz kaç haftalık ?❤️❤️ Nasıl gidiyor hamilelik??
Benekim MgsevdaTahtabicen46 yeni öğrendim suanda 4+5 im ama cok gerginim hicbirsey yapasım yok moralim bozuk
MgsevdaTahtabicen46 Kgns inşallah Allah’ın izniyle bu zor günler geçicek sağ Salim bebelerimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutucaz 🤗🤗
Emsedem MgsevdaTahtabicen46 ahh ahh öldürdü benide ve grip olmuşum birde boğazım da kötü bizde aynı 5+3uz💗
Tugcesevimli 11+6 bende ☺️ hemen yorulmam dışında bir sorun yok çok şükür,ve cinsiyetttt aşırı merak ediyorum 🥰
Liyalina 4 5 haftlik bulantı baş donme bel agrisi😔 keseyi henüz görmedik doktor 11 kasimda tekrar gek dedi inşallah ozaman görünür kese🙏
Asel24 ZeynepDK aynı haftadayız bizde sizinle aynı problemleri yaşıyoruz hastane serum derken idare ediyoruz
Tufu 5+2 yim ptesi ogrendim az once bi mide eksimem oldu ilk defa keseyi henuz gormedik pazartesi tekrar gel dedi insAllah gormek nasip olur cok degisik bir his gunler gecmiyo esimde bugun askere gitti 🥺💕