Bozan-02 Evet kardeşlerim sizlerede sormak istedim çevremde çok var bu şekilde sizde ekşi aşermek kız tatlı aşermek erkek midir sizlerde nasıl oldu yazar mısınız 🌹
[silindi] Bozan-02 Ekşi kız tatlı erkek diyorlar Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur Hakkı’yı 😂😂😂
Ayseee4238 Bozan-02 20.haftama kadar hep ekşi yedim tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlıdan tiksindim resmen sonuç oğlum oldu
Civcivim000 Bozan-02 ben normalde de ekşi severim ama kase kase turşu yedim sevdiğim çikolatalardan bile tiksindim bebişim erkek😊
Mariaisa İki oğlum var ikisinde de hep turşu hep ekşi yedim 😄😄 üçüncüye hamileyim hiç bişy yemiyorum bakalım 🤷🏼♀️
Smyrayldrm Mariaisa benımde 2 tane oglum var bende ıkısınde tatlıdan yedım ekside yedım 3.e hamıleyım canım bsy istemiyor ama tatlı yıyemıyrm hıc oglum olacak 🙏 🤭😅
Huri-li Hiç alakası yokmuş inanın evet ilk günler çok tatlı istiyordu canım ama hamile olduğumu bile bilmiyordum ikinci ayda öğrendim ama öğrendiğimden beri sürekli tuzlu özellikle turşu ekşimsi meyveler çekti oğlum olacak 💙
Smyrayldrm Mariaisa canım benımde oyleydı oglularımda farklı hamılelık gecıyrm dedim kesin kızdır hatta kim gorse tıpı falan kız ddıler ama erkekmjs 🤭saglıkla dogusjn ınslh 😍 ama hala bir supe var ıste kızmıs gbı gelıyo bana 17 haftalıgım 🥰
atlasinannesiii Tatlıdan tiksindim sürekli ekşi şeyler aşerdim oğlum olucak bence bu teori tam tersi 😅
Smyrayldrm Mariaisa kalbımızdekını saglıkla nasıp etsın ınslh kuzum ınslhh 🥰 bende oyle dım senınkı kac haftalık
Momyshark Bozan-02 ekşi acı yedim sonuç erkek bebiş😁doğru çıkan tek şey göbek şekli onda 10/10 tutuyo
Smyrayldrm Mariaisa daha mınnımınnak yaa ❤️ allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 🙏 insalh bır kızın olur saglıkla 🙏 🦋