ArzuOguzz Kızlar merhaba 15 haftalik hamileyim fakat 2 gündür büyük abdestim siyah endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı bebeğime zararı varımdır
Onurbunur ArzuOguzz başka kullandığın vitamin ilacında bile demir vardır ve yapar benim 1 aydır öyle korkulacak bir şey değil telaş yapma
ArzuOguzz deletedmom27371 deletedmom27371 evet demir vitamini damlası kullaniyorum ama uzun zamandır kullaniyorum ve ilk defa böyle bisy yaşıyorum kullandığım coledan d3
Pastaneusuluislakkek ArzuOguzz coledan d vitamini takviyesi, Demir ilacı değil. Demir ilacı kullanıyor olabilir misiniz ayrıca
ArzuOguzz Hilal-95 coledan d3 kullanıyorum kan ilacı kullanmıyorum doktora gitmem gerekiyor mu acaba çok endişeleniyorum Hilal-95
Hilal-95 ArzuOguzz demir ilacı bendede aynısnı yaptı genelde bütün gebelerde yapıyor içeriği yan etkısı böyle zaten kuzum korkulcak bsy yok ama için rahat etcekse tabi doktoruna söyleyeblrsn
ArzuOguzz Hilal-95 ben aylardır kullanıyorum aslında ilk defa karşılaşınca endişe ettim çok teşekkür ederim canım