Kumru_ Şaka bir yana da son haftalarda doğumu tetiklemesi için tüketilecek şeyler arasında. Ama nefsini koreltecek kadar at ağzına ondan birşey olmaz
Sblatc nevarneyokk olabilir fazla yemesi zarar olabilir. Çünkü doğuma yakın zamanlarda ananas yemek doğuma yardımcı oluyo. Ama birqz yemekten bi şey olmaz sanırım
Esmakorkmaz nevarneyokk valla benim de en sevdiğim meyve ama alıp dilim dilim yiyemedim aşersem bile tavsiye edilmiyor çünkü. Ama waffle falan yemeye gittiğimde küçük dilimlerden koyuyorlar içine onu yiyorum bir şey de olmadı çok şükür 35. Haftadayız🥰 istersen çok az ye
Gunce35 nevarneyokk ödem atıcı olduğu için düşük yapıcı özelliği var derler. Ben yedim vallahi ama 30 haftalarda falan. Pasta şeklinde. Abartmamak kaydıyla bir şey olmaz.
Belacivciv nevarneyokk Bana doktorum hiçbir meyve için yasak koymadı sakıncası olur demedi sadece iyi yıka dedi o kadar o yüzden internete bakmıyorum hiç bu konuda 😅 Sakıncası olacağını da sanmıyorum ama emin değilseniz bir dilim yiyin
Mimik nevarneyokk kuzum abartmadan 1.2 dilim ye… Ben 18. Haftama dek afrikadaydim, cok dikkatli yedim, okadar da zulmetme kendine…
Sesame21 nevarneyokk doktorum bna bir silim yiyebilirsin demişti. Doğumu tetikliyor sanırım o yüzden fazla tüketme dedi.