yaseminan Biricik anne adaylarımız ,tecrübeli olan arkadaşlar sezeryan doğumdan sonra inceltme korseli kullanılır mı ilk doğumum normaldi doğumdan hemen sonra kullanmıştım bu sezeryan olacak bunda kullabilir miyim ?
Seda_krmnli42 yaseminan vala ben sezeryan oldum ertesi gün ewe gelir gelmez taktım hiç bişey olmadı aksine ben daha rahat ettim dikişlerimi tuttu
Guzelseyler yaseminan Bnm doktorum hemen kullan dedi ama elimde olmadigi için kullanmadim malesef ama bence 3.gunden sonra kullanılır ya benm 5.gunum yarın kullanmaya baslicam bel ağrısı içinde iymis
yaseminan Defnem07 baskı oluşmadı mı hiç bide önden kancalı olanlar var onlar mı yoksa daha farklı korse mi kullandınız
Seda_krmnli42 yaseminan yumuşak olandan göbeğe sarılıyor ya ondan kullandım. Çelik korsemde var ama o sert onu iyce iyileştikten sonra takmıştım
Defnem07 yaseminan owli kullandım gerçi daha yeni oldum sezeryanı agrım çok yarın düzenli başlıyorum kullanmaya
Birgul yaseminan korse olayını biraz savsakladım daha düzenli taksaydım tamamen giderdi bence çok az var şu an
Ebrutunc Ben çok pişmanım keşke korse falan kullansaydım göbüşüm kaldı 😒 korse kullanamıyorsanız bile kuşakla sarın mutlaka ben toparlanınca sporla eriticem
yaseminan Ebrutunc büyüklerde hep öyle diyor ama ne bileyim ameliyat olayı korkutuyor dikiş falan patlarsa diye
NinovaLemi Atlet ya da külot gibi olan sıkı korselerden 3 gün sonra kullanabilirsiniz. Onu kancali olanlardan kullanmayın. Hali hazırda bir çok yerde yasaklandı sadece medikal olarak satılıyor izinli olarak. İlk 3 gün de ince bir şeyle sarsaniz hem rahatsız etmez hem de sarkma yapmaz