GKP22 Hatice_esila bende yarın gideceğim merak ediyorum şurada bekleyim 🤭. 31 haftalıkken 2 kilo demişti doktor acaba ne kadar oldu 🙄 iştahım kesildi bnm sizin iştahınız nasıl ?
Eusluu Hatice_esila 32+2 de gitmiştim en son ve 2220 gr çıkmıştı ama doktor dediki ultrasondaki kglar tam net kiloları olmuyor daha düşük oluyor genelde gerçek kiloları dedi 🤷♀️
Hatice_esila Semy bende eşimle sorunlarımızdan dolayı 27 den beri gidemedim o yüzden merak ediyorum prensesim ne kadar oldu diye 🥰
GKP22 Hatice_esila ben 5 kilo aldım 2 haftadır çok fazla mide bulantısı yaşıyorum bişey yiyemiyorum ilk oğlumda böyle değildi bunda yemek yiyemeyince üzülüp ağladım bile kilo aldıramıyorum diye
Hatice_esila Semy inşallah haftalar sanki son ayda daha çabuk geçiyor sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🥰
Merveelisa mavi_kus bana iyi dedi bu haftalarda banada biraz zayıf geldi iki hafta gerideydi ama iyi toparladık gene buna da şükür
Hatice_esila GKP22 aç karnına pekmez içerseniz hem mide bulantınız azalır hemde bebeğiniz kilo alır ben yarım çay bardağı içiyordum