Dbe24 Uygulamaya girişteki reklamları anladımda bu postların içindeki reklamlar ne alaka ya 😅 bi yorum okumak için taaa aşağıya inmek gerekiyorki okuyalım kaldırma şansları yokmu acaba çok rahatsız edici bi durum.
Aag06 Dbe24 az once altalta 4tane gordum indikce bitmedi mubarek hatta post actim cevabi nereye yaziyoz goremedim o kismi diye ama postu kaldirdilar keske post yerine reklami kaldirsalarfi😂
Mom6272 saçımı başımı yoluyodum az kalsın ahanahhaha bende diyoö virüs girmis telefonuma bu kadar reklam hic normal değil🤣
Dbe24 Mom6272 ben çıldırma noktasına geldim nefret ederim 1den fazla reklamdan uygulamayı silcektim az kalmıştı bi el atsalar çok iyi olcak 😂😂😂😂😂
Dbe24 NaimeYilmaz inşallah düzelir ya gerçekten baya fazlalaştı zaten uygulamaya girştede vsr o neysede post araları iyi olmamış teşekkürler ilgilendiğiniz için 🥰
Miniminakliya NaimeYilmaz Bugune kadar şikayet edilen hic bir sorun düzeltilmedi… hatta aksine resmen uygulama daha kullanilamaz hal aldi. Malesef sadece avutma, kusura bakmayin bildigin oyalandiriliyoruz.
NaimeYilmaz Dbe24 O bir deneme aslında şu an. Dönem dönem reklam tercihleri değiştiriliyor. Kalacak olursa daha ufak boyuta getirirler eğer kalmayacaksa tamamen kaldırırlar🙏
NaimeYilmaz Miniminakliya 1 yorum altına 3 sayfa reklam gelmesi bir hata. O şekilde Forum kullanılamaz haklısınız
Dbe24 NaimeYilmaz nerdeyse 1 yıldır bu uygulamadayım ama ilk defa bu kadar fazla reklam gördüm hiç denk gelmedim post arasında reklama
NaimeYilmaz Dbe24 Evet ilk kez yapılıyor ama bahsettiğimiz zaten bir hata. Bana da denk gelince hemen video ilettim. Görünce ilgileneceklerdir🙏
NaimeYilmaz Ekibimiz görünce hemen kapattı, sizler de denk gelirseniz özel mesaj yolu ile sorunlarınızı iletebilirsiniz🙏